Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi hogy tudja elfogadni, hogy felesége folyton sír a fürdőszobában, mikor megvan neki?
Huhh, gondolom nem sok nő válaszolt itt. Vagy ha ezek női válaszok, hogy a menstruációtól nem lehet sírni, akkor most üljön le és adjon hálát, hogy ő ilyen biológiával megúszta.
Én nő vagyok és igen, szoktam sírni ilyenkor. Egyrészt, mert annyira fáj, másrészt meg a hormonok miatt kisebb dolgokon is ki tudok borulni. Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy végigbömbölöm a 4-5 napot, hanem csak időnként.
Párom ezt úgy tudja elfogadni, hogy egyrészt szeret engem és mellettem áll nem csak mikor minden oké, hanem ha nehézség van (ahogy én is igyekszem, ha pl. beteg vagy pocsék napja volt). Másrészt meg nővére van, látott már menstruáló nőt korábban is, tudja mivel jár.
9es válaszoló nyilván férfi.
Természetesen a menstruáció k..vára tud fájni, örüljön az akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!