Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi hogy tudja elfogadni, hogy felesége folyton sír a fürdőszobában, mikor megvan neki?
Mondjuk más férfi felesége nem sír. Ha sír, akkor oka van. Mivel csak a te feleséged sír, így te vagy az oka.
Próbáltad már, hogy nem alázod meg azért, mert egészséges, felnőtt nő?
"Én egy dolgot tudok elképzelni, hogy egy nő sírjon a menstruació miatt: Nagyon szeretne gyereket, és nem jön össze."
Ha patadobogást hallasz, lovakra gondolj, ne zebrára. A fizikai fájdalomtól nem sírhat?
Azért az nem olyan fájdalom. Bőven van ideje hozzászokni a nőnek az élete során. Ha az fájna annyira, hogy sírva fakad tőle, már rég orvoshoz ment vona, mert az nem normális. Szülés közben sem jellemző, hogy sírnának a nők, pedig az ugye sokkal jobban fáj. De amikor szilánkosra tört a csuklóm, sem sírtam... Nem győztél meg, ez inkább valami lelki dolog lehet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!