Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő az ilyen? Miért nem akar takarítani?
Én is szoktam takarítani mikor van időm rá,de a barátnőm soha nem akar mikor meg mondom neki ideges lesz hogy ő nem takarítónő hagyjam békén ezzel. Kicsi a lakás nem kéne neki sokat takarítani meg csak porszivozas felmosas, por törlés és kész is nem értem miért nem akarja. Rá lehet valahogy venni vagy ilyeneket nem?
Azt mondta ő otthon sem takarított soha mindig az anyja csinált mindent
Megérkezett a másik tisztaság mánias szerény személyemben ☺
2 naponta full pucc fertőtlenitéssel ,napi szinten konyha,wc,kilincsek fertőtlenítése. Mosogatóban sosincs mosatlan ,földön nem lehet szösz sem. 😁
Nő vagyok,tisztaság és rendmániás.Párom nem volt az amikor összeköltöztünk,azóta ha valahova megyünk és rendetlenség van rosszul van tőle . Megszokta a rendet,tisztaságot,bár alkalmanként még ha hazajön lerobbannak a ruhái de elég csak odanéznem a kupacra és összehajtogatja. Ő nem ezt szokta meg gyerekkorában de már szépen halad .
Viszont,azt a nőt aki nem képes takarítani úgy vágnám ki,hogy a lába sem érné a földet. Ennyire nem lehet igénytelen a saját környezetére. Nem hiszem,hogy cselédség lenne egy nő számára a takarítás. Számomra semmiképp nem az,szeretem a tisztaságot,rendet,jó illatot. Mond meg a kis királylánynak,hogy nem esik le a korona a fejéről ha felemeli a valagát és besegít. Ha nem tetszik neki,menjen haza és játsza ezt a hülyeséget ott.
"Viszont,azt a nőt aki nem képes takarítani úgy vágnám ki,hogy a lába sem érné a földet. Ennyire nem lehet igénytelen a saját környezetére. Nem hiszem,hogy cselédség lenne egy nő számára a takarítás."
És ez a... nő 100 %-ot kapott a válaszára... Besz..rsz. Egy férfinak nem kötelessége a saját környezetére igényesnek lenni vagy mivan? Az ilyen szutyok nők miatt tart Magyarország ott ahol.
De, cselédség, ha csak neki kell. Ha a férfi is KIVESZI A RÉSZÉT a takarításból, akkor nem cselédség.
Te nők gyöngye.
A másiknak meg, aki azt írta, hogy az ilyen ne vállaljon gyereket. :-D Te meg ne tanítsd a gyereked magyar nyelvtanra, kérlek. Köszi.
Na bumm utolsó. Jól megkaptam,megyek is sírni a sarokba 😁😁
Egyébként továbbra is tartom magam a véleményemhez. Ha a nő nem tud maga körül rendet tartani,szégyellje magát. Akkor is kivágnám. Én szeretek takarítani,szeretem ha tisztaság vesz körül. Szeretem,hogy fertőtlenítek mindent. És tudom,hogy hiába akarnám,hogy a párom csinálja meg,nem lenne ugyanolyan,mert esetleg elkummant valamit 😁 Porszívózni szokott,pont elég. Néha elmosogat. Nekem nem kell több.Tudom jól,hogy a wc-t,fürdőt,konyhát stb...én tudom úgy tisztínai,fertőtleníteni,hogy ott műteni lehetne.Ő barkácsoljon én sem veszem el az ő "játékát" ☺ És nem,nem érzem cselédségnek,ugyanis saját magam miatt csinálom,mert nekem ERRE van igényem,ilyen minőségű tisztaságra. Ha egyedül lennék,akkor is ugyanígy csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!