Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok szokott olyan lenni, hogy a párotok a vita során, vagy a vitát elkerülve megsértődik és napokig nem szól. Hozzátok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 14:51
1/21 anonim válasza:
Napokig? És ezt meg sem lehet vele beszélni? Nagyon gyerekes.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem, lezárja a vitát.
Ha próbálpk közeledni, közli, h nem érdekli.
2020. jan. 25. 14:55
3/21 anonim válasza:
Persze, van ilyen. Olyankor én pihenek, élvezem a csendet, mert pár nap múlva úgyis folytatódni fog a veszekedés, vitázás.
4/21 anonim válasza:
Jelenleg nincs párom, de ha lenne, napokig biztos nem hagynám így a helyzetet, ez senkinek sem jó. De ezért jó megfigyelni ismerkedéskor több fajta szituációban a párodat, hogy mennyire képes a kényes helyzetekben való kommunikációra. Az a baj, hogy a "nem szólok a másikhoz napokig" az sokszor csak jobban elmélyíti a problémát és mindenkiben csak gyűlik tovább ha nincs kitisztázva.
5/21 anonim válasza:
Nem, nem vagyok egy fafejű gyökérrel kapcsolatban.
6/21 A kérdező kommentje:
Lehet én reagáltam túl a dolgot, de lehet nem.
Mindenesetre elnézést kértem, ha félreértette. Ez sem érdekelte.
Sajnos az elején nem ilyen volt....
2020. jan. 25. 15:22
7/21 anonim válasza:
Na, nálunk is ez volt. A végén már nem bírtam a csendet és elnézést kértem, amiért ő volt bunkó.
Ezt ne csináld, mert nagyon lealázó és nem is vezet sehová.
8/21 A kérdező kommentje:
7/7
Mi lett a megoldás akkor erre?
2020. jan. 25. 15:26
9/21 anonim válasza:
Elváltunk. Bár nem csak ezért, de ez is benne volt. Soha semmiért nem kért elnézést, napokig játszotta a sértődöttet, én meg főttem a levemben.
10/21 A kérdező kommentje:
Köszi🤔😭😊és sajnálom.
Mondjuk hasonló válaszra gondoltam.
2020. jan. 25. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!