Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják sokan (mert nehezen hihető, hogy ennyi évesen összejön az a 8-10+ millió önerő), hogy ilyen fiatalon lakást vesznek, pl a párjukkal? ÉS minden 3. vesz 20-25 évesen Pesten ismerősök közül.
2020. jan. 12. 21:16
11/31 anonim válasza:
Azért a sok mamahoteles egy alja munkával is össze tud hányni havi 100 000 ftot... Ja, hogy az évente több, mint egymillió? Ja, hogy ha ezt 18 évesen kezdi az ember, 26 éves korára már vígan vehet hitelre lakást? De nem, ezt nem szokták meglépni.
12/31 anonim válasza:
Ha mindenki mlm-ből élne, akkor nem lenne, ki megteremtse a zabálnivalótokat. Ehetnétek a pénzt.
13/31 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy a szüleinek multicége van, elment egy fizetős 4 éves egyetemre Dániába, amit persze a szülei finanszíroztak. Elvégezte, hazajött. És itthon a szülei pénzéből ő is vállalkozik, kozmetikus, online marketinggel foglalkozik meg naponta vlogol. Tehát van alap. Plusz a pasi szülei is borzasztóan tehetősek, ahogy olvastam.
2020. jan. 12. 22:07
14/31 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam egy 50-es mlm-es pasinál, vagy 30 embert hívott meg, hogy bevonjon minket. Akik a 90 es években, vagy a 2000 es évek legelején csinálták, és a piramis alján vannak, csak nekik megy, akik későn kapcsolódtak be, az puszta ráfizetés.
2020. jan. 12. 22:10
15/31 anonim válasza:
A videóban szereplő "kiscsaj" 28 éves: "Budapesten élek a párommal és három cicánkkal. Eddig Dániában éltem, tavaly költöztem haza, azóta pedig főállásban dolgozom egy ruházati cégnél 'international sales and marketing manager' pozícióban. Emellett egy online divatmagazin szerkesztőségében dolgozom másodállásban." Saját ruhamárkája is van, amit online árul. Lehet utána csinálni.
16/31 anonim válasza:
Tehát talpraesett, szorgalmas, vállalkozó szülőknek talpraesett, szorgalmas, vállalkozó gyerekeik vannak. És ebben mégis mi a rossz. Szidd a szüleidet, hogy nem vitték semmire, és téged is hasonlóan neveltek. A nővérem is úgy csinált vállalkozást, hogy a szüleim házára felvett 10 millió hitelt. Azóta már rég visszafizette a hitelt, 15 éve sikeres a vállalkozása, támogatja a szüleinket. Nekem meg a taníttatásomra költöttek, mert én meg abban voltam jó, mint ahogy az öcsém is. Mindhárman jól élünk, pedig a szüleink nem voltak gazdagok, csak egyszerűen segíteni akartak, erejükhöz mérten.
17/31 A kérdező kommentje:
utolsó: igen, mindehhez apuka pénze, alapja kellett. Így lehet. 3 féle meló, ide-is, oda is kapkodok, emelett 4. nek youtube. Aztán ha valami nem sikerül, apu majd működteti tovább, vagy további alapot ad, hogy menjen az üzlet. Ma már majd mindegyik sztárnak étterme, saját márkája van, pl Ronaldonak. Azt senki sem hiszi, hogy egy percet is dolgoztak benne, meg ők kreálták a ruhát? Egyszerűen van pénz, beleinvesztálják és megy az üzlet. Instán és youtubeon meg reklámozza magát. Így lehet. Amúgy igen, nem könnyű, ha ezt mindent egyedül csinálja.
2020. jan. 12. 22:21
18/31 anonim válasza:
Lehet, hogy én lakok másik bolygón, de nekem az ismerősi körömben szinte mindenki ettől jobb lakásban lakik és sokan kp.-ben csengettek. Természetesen szülői/családi segítség játszott bőven. De ha a videóban szereplő csaj tényleg Dániában dolgozott, akkor egy közepes szintű melóval is összeszedi egy ilyen lakás árának minimum(!) a felét 2-3 év alatt. Ha pedig valaki a párjával közösen vesz, akkor a költségek feleződnek is.
19/31 anonim válasza:
Viszont nem értem, hogy minek nézel ilyen videókat, különösen akkor, ha irritálnak is?
(Én életemben egy darab vlogot nem bírtam végignézni)
20/31 anonim válasza:
Na és miért fáj az neked, hogy a szülei segítettek neki? Ezt max. a szüleiden kérd számon, hogy ők miért nem tettek érted semmit. Én is segíteni fogok a gyerekemnek, hogy elinduljon az életben. Ne nézd a nálad sikeresebb embereket, ha ennyire irritálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!