Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Az ilyenféle lányokkal eltudnátok képzelni komoly kapcsolatot?
Nem. Sem külsőre, sem belsőre nem az esetem.
#6: Nem azért röhög rajta egy egész ország, mert nem ismeri, hanem mert nem ismeri és megpróbálja előadni, hogy ismeri.
Nőként írom, hogy én sem tudtam sokáig, hogy ki az a Woody Allen. Egy filmjét nem láttam még, más az érdeklődésem. De lehet, hogy most már megnézek egyet... :))
Persze, gáz ahogy ez szerencsétlen liba játssza magát, de a műveltség szerintem nem ettől függ, hogy ismer-e egy adott rendezőt.. Én is megkérdezhetném a riportertől, hogy ismeri-e Luis Buñuel-t, aztán jót röhögnék, ha nem.
Egy nőnek nem agysebésznek kell lenni. Nekem teljesen bejön!
Maximálisan igényes kis csajszi,csinos,aranyos,van humora stb stb .. 10 pontos :) Woody Allan f.....t sem érdekli.. Ha van itt ilyen,nyugodtan írhat! :)
Pont írni akartam, hogy van akinek az ilyen csajok jönnek be. Csinoska, saját magán is jót röhög, amit sokan kevernek azzal hogy szórakoztató. Viszont szörnyen buta.
Ha nem tudja ki az a Woodie Allen nincs azzal baj, de akkor mondja azt hogy nem tudom ki az, nem azt hogy nem jön be, Tudod ki az? nem...na ez a gáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!