Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nincs túl az exférjén, mit tegyek?
Pár hónapja jöttünk össze, de neki minden apróságról az exférje jut eszébe. Azt mondja belém szerelmes, de tele van még sértettséggel. Kérjem meg hogy ne emlegesse többé? Akkor elfojtja magában. Ha meg közlöm hogy zavar, feszülten érzi majd magát hogy nem beszélhet bármiről.
30/f,n
Mindketten frissen elváltak, mindketten 1 év házasság után.
Nem egymásért hagytuk el házastársakat, csak a válásaink után ismerkedtünk meg.
tele van még sértettséggel-- ennek sajnos el kell mulnia.
Te annyit tehetsz, h nem bagatellizalod el, beszelgetsz vele az ot ert serelmekrol, mit hibazott az exferj, mit hibazott o es ezek alapjan, a sajat kapcsolatotokat hogy tudjatok epiteni ( h ne essetek ugyanazokba a hibakba).
Ertem, hogy az "ujkent" neked faj hallani az exrol folyton- de nezd a masik oldalrol, te vagy az, akiben bizik annyira, h beszeljen a lelki fajdalmarol, sertettsegerol.
Turelem & ido
Csak nyugi, ha szereted, viseld el. Ne fojtsd belé.
Kicsit más ügy, de 10 éve váltam, és kaptam az ívet a gyerekektől, hogy mekkora szemét voltam. Manipulálták, láthatóan, de igyekeztem tényszerűen beszélni erről, bár néha nagyon nehéz volt elviselni. Most meg 17 éves, már átlátja a dolgokat, az is felvetődött, hogy hozzám költözik.
Szóval viseld el, máshogy nem lesz semmi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!