Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket érdekel hogy tampont vagy betétet használ a barátnőtök? Zavar titeket valamelyik? Tudom nincs beleszólásotok😂 De erdekelne a velemenyetek, korral
Utolsó. Nem,a testsúlyommal meg nem,mert 56 kilót még nem tudok. Tudom a lábtoló nem nagy kunszt,azon csak 45 kg,guggolás ettől is kevesebb,(plusz a saját súlyom) Comb feszítő/hajlító 45-60kg. És csak 1.5 órán át. De ha a tampon mérete megfelelő,jól van felhelyezve akkor azt nem szabadna érezni. Görcsölni mindig is görcsöltem,akkor is amikor betétet használtam.És azokon a napokon is járok/jártam. Nem kifogás a lustulásra 😁
Nem vagyunk egyformák,ennyi. Mondjuk én már szültem,egy kis hasgörcs nem fog földhöz vágni.
Igen a saját testsulyom copelem csak nagy különbség van a sétálás és az intenzivivitas közt tudni illik izmokból is két féle van; vörös és fehér
Szoval teljesen más ha legyalogolsz 1 km-ert vagy ha lefutsz 1 km-ert
És igen 1,5 óra ahogy írtam 1-2 óránál nem érzed meg de amikor már 3-6 órát gyakorolsz és nem is angol keringot hanem hipp-hopp step és jazz-balett és mindegyik egy elég intenzív műfaj hidd el utána te is megéreznéd (meg oke az viszont tényleg igaz hogy gyerek szülés után azert kevésbé leszel érzékeny a terhelésre csak én meg 19-26 körüli lányokról beszéltem...)
Tulajdonképpen amit írsz az korrekt a reszedrol nekem csak a többiekkel volt bajom akik talán életükben nem voltak kondiban meg talán egésznap csak fekszenek vagy meg csak reklámbol ismerik azt ha egy nőnek mentsruációja van...
Lányom is HipHop-ra jár és való igaz élni sincs kedve miután hazaér.Mondjuk nem is csodálom,mert valóban fárasztó,ő meg szeret szenvedni nyilván,mert a suliban napi szinten van őnvédelem óra,amellett jár táncolni 😁😁 Ha fáj,hát fájjon 😁😁
Ő is betét párti,nekem meg mindegy,ami Neki kényelmes ☺
Mint ahogy írtam is,nem vagyunk egyformák.Egyik válaszoló egyiket sem preferálja,ezt is megértem ☺
"mert hosszútávon egészségtelen rontja a nemző képességet" - ja, a nemzőképességet azt különösen nagyon rontja... én már szóltam neked a #24-ben, hogy a tampont nem az ánuszodba kell tömködni...
(nemzőképessége a FÉRFIAKNAK van okoska, a nőknek max termékenysége...)
" nekem alátámasztott tényeim vannak"
Olvastuk: "hosszútávon egészségtelen rontja a nemző képességet a ph értéket és stb!"
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!