Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket érdekel hogy tampont vagy betétet használ a barátnőtök? Zavar titeket valamelyik? Tudom nincs beleszólásotok😂 De erdekelne a velemenyetek, korral
Persze, engem érdekelnek ezek a női dolog.
Ugye mert én nem használok ilyeneket, szóval számomra ez mind különleges. :D
+ jól jöhet ha pl valami okból kifolyólag egyszer úgy adódik, hogy nekem kell venni.. pl lehet minit használ én meg hazahozok valami maxit, aztán csak nézünk egymásra.. :D
#12, persze, ilyen szinten az ember nem árt ha képben van, ha ő megy boltba, nyilván ő vásárolja meg az ilyen higiéniai cuccokat is.
De szerencsére a lányok elég pontosan meg tudják mondani, hogy milyen márka, milyen méret kell nekik... persze még így is megesik, hogy az ember belegabalyodik a DM kínálatába, mint macska a spulniba....
(persze amikor a zasszony akart nekem pre shave-t venni, ő se járt jobban:)))
Én vattát használok,azt szoktam meg.
22/L
#18 "de érdekes módon aki egésznap ugrál meg minden annak nem lesz kényelmes a TAMPON... soha!!!" - ezt majd az adott nő eldönti magának, nem az a téma, amit bárki is eldönthet helyette. Még egy embert tudok elképzelni, aki érdemben beleszólhat: a nőgyógyász, ha valami probléma van.
Azon túl elég beteg elmére vall szerintem, ha valaki jobban akarja tudni, hogy mi jobb az adott nőnek, mint a nő maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!