Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak én már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak én már nagyon unom ezt de amúgy meg nagyon szeretem?

Figyelt kérdés
Ő hidegben szeret aludni de én még nagyon fázós vagyok vastag pizsi vagy 5 takaró és ug tudok elaludni. És így nemjo nekem
2020. jan. 2. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kössetek kompromisszumot.
2020. jan. 2. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Másik szoba?
2020. jan. 2. 22:54
 3/8 A kérdező kommentje:
1 szoba van csak én nem fogok a nappaliban aludni
2020. jan. 2. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3as, akkor aludjon ő ott. Vagy 2 fokkalnyomjátok fel a fűtést, neked elég a 3 takaró es még talan neki is ok.

Amúgy nehéz úgy kompromisszumot kötni , hogy én ezt nem fogom , meg azt sem fogom, na az meg ki van zárva, de ti tudjátok.

2020. jan. 2. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig erről (is) szólnak a kapcsolatok, a kompromisszimról.

Miért nem akarsz a nappaliban aludni, mi baj azzal?

Aludjon ő ott. Az ok?

Beszéld meg vele, kicsit vegyétek feljebb a fűtést, ő takarózzon ki, ne legyen nagyon felöltözve. Te meg pont forditva. Vagy szerezz egy dunnát. Az jó meleg.

2020. jan. 2. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ez válóok. a nevet is vissza kell adni
2020. jan. 3. 06:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Mert a szobában nyugodtabban lehet aludni.
2020. jan. 3. 07:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
És mi mit csináljuk, ha ti sem tudjátok megoldani? :D
2020. jan. 3. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!