Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szóval a 6 éve vagyok együtt a párommal. Az elején még olyan más volt de most sokszor leszól mindenért mások előtt is. Nagyon rosszul esik ez nekem.
Figyelt kérdés
Ha valamit szólok már akkor az van hogy kötekedek pedig nem is szólok olyat. Az szerintem nem kötekedés ha azt mondom hogy mért nem törölted le a konyha pultot magad után mert állandóan úgy van hagyva, vagy mért nincs lehúzva rendesen a wc stb. Ezeket legtöbbször apám csinálja mert velünk él, de mégis megvédi ha szólok neki. De még nem is ez lenne a legnagyobb probléma hanem az hogy mindig olyan lekezelő meg lenéző. Mert ő azt hiszi hogy ő mindent tud, mert ő a tökéletes engem meg állandóan csesztet. Mindig mondja hogy szeret efelől nincs is kétségem mert látom és érzem de ez a megbántás nekem az ez nagyon rossz. Mondtam is már neki hogy vegyen vissza mert ez így nem lesz jó de ahogy látom nem érdekli. Ugye 6 éve vagyunk együtt,már régóta mondom neki hogy költözünk el otthonról mert a ház amiben lakunk az enyém is de viszont én kizárólag csakis saját házat szeretnénk vagy ha ez nem lehetséges még akkor mennyünk ki külföldre dolgozni vagy Dunántúlra dolgozni de akkor is külön lennénk. Végre megkezdenénk a közös életünket. De hiába mondom egyszerűen nem látom rajta hogy ő is akarná. Csak álltat vagyis nagyon úgy veszem észre. Nem látom rajta azt hogy iparkodna ebben. Ő elvan így neki jó de nekem nem és ezt már mondtam is neki. Én figyelmeztettem vagy jön vagy felőlem maradhat apámmal, nem jövök ki jól az öreggel ezért is szeretnénk elmenni ez az egyik ok is. Én mondtam neki hogy én nem fogok várni mire rászánja magát a dologra hogy el mennyünk. Nagyon rövid gondolkodási időt adtam neki. Már nem tudom hogy mit gondoljak erről az egészről. AZT VISZONT KIJELENTHETEM HOGY ÉN SOHA NEM MEGYEK ODA HOZZÁ ÚGYMOND NYALIZNI HANEM MINDIG Ő JÖN MIKOR LÁTJA RAJTAM HOGY NEM BESZÉLEK VELE NEM FOGLALKOZOM VELE.Akkor jön és kedveskedik. Csak nem ilyenkor kell jönni kedveskedni.2020. jan. 2. 12:27
1/4 A kérdező kommentje:
Csak olyanok írjanak akik valóban segíteni szeretnének a tanácsaikkal.
2020. jan. 2. 12:29
2/4 anonim válasza:
Lekopott róla a felszíni, civilizált máz. Van ilyen. Igen, neki kényelmes így. Igen, később változni fog a helyzet: rosszabb lesz. Igen, amíg nincs közös gyereketek, egyszerűbben tudsz váltani. Ha a párterápiába sem megy bele, akkor mit fogsz tenni?
3/4 anonim válasza:
Mondjuk azert szertintem a konyhapult meg a wc tema az netto cseszegetes. Abban viszont igazad van h nem a faterral kene egyutt elni, foleg ha nem birod. Amugy te igyis ugyis tiplizni fogsz a kecobol, kerdes megy e veled a parod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!