Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adott hozzád a párod mióta együttvagytok?
Figyelt kérdés
Miben vagy több/jobb/magabiztosabb stb?
Mit szeretsz benne a legjobban? :)
2019. dec. 30. 18:27
2/5 Sunshinedoll válasza:
Néha kitakarítja a lakást.
3/5 LazyJones válasza:
Céltudatosságot, megértést, elfogadást, harmóniát, békességet, megnyugvást, szeretetet, szerelmet, bizalmat, elérhető jövőképet, az otthon érzését, és ezer más olyan dolgot, amit nem tudnék most megfogalmazni.
4/5 anonim válasza:
Én is nagyjából úgy tudnám megfogalmazni, ahogy a hármas.
Ami számomra a legfontosabb, az az érzelmi biztonság, amit ad.
5/5 anonim válasza:
Jobb emberré tett, érzelmi támaszt, biztonságot. Biztos jövőképet stb... Sorolhatnám még napestig.
A legjobban azt szeretem benne, hogy olyan egyenes jellem, mint én.
Elviseli, olykor nyersen fogalmazom meg a véleményem. Viszont tudja, sosem ártó szándékkal teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!