Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan távolítsam el a gondolataimból ezt a férfit?
Házas ő is, én is. Gyerekek ott is, itt is. Nem léptünk, és nem is lépnénk, (rengetek oka van ennek pl: nem dobnam a házasságom, szerintem ő sem az övét. Nem lennék olyan anya akit a gyermeke szégyeljen ha felnő stbstb)
De annyira bánt ez a helyzet, hogy ennyire oda vagyok érte, várom, hogy lássam, de mégsem szólunk soha egymáshoz egy szót sem. A férjemtől emiatt teljesen eltávolodtam akiről azt hittem ő életem szerelme es soha nem szünne meg ez az érzés.
Hogyan öljem ki a szívemből ezt a férfit, hogy ne legyen a gondolataimba, ne remegjen a labam is, ha rám néz, vissza szeretnek találni a férjemhez, nem akarok szenvedni hiszen már ettől is büntudatom van.
28/N
Ha ezt a férfit most ki is űzöd a gondolataidból, majd jön egy következő...
Irtó korai 28 évesen házasnak lenned több gyerekkel. Az esetek nagyon nagy százalékában a nagy sietségnek mindig ez a vége.
Te magad írtad ezt, hogy "Gyerekek ott is, itt is".
Már ne is haragudj, de ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy mindkettőtöknek több gyereke van.
Nehezen tudom magam a helyzetedbe képzelni. Nem tudok úgy beleszeretni valakibe, hogy egyszer sem beszéltünk. Lehet, hogy szépnek szép, de sík hülye vagy tuskó.
De azért megpróbálok segíteni. Úgy öld ki, hogy koncentrálj a munkádra és próbáld meg nem keresni (nagyobb munkahelyen szerintem megoldható). Ha ez nem megy, akkor váltsd munkahelyet. Drasztikus lépés kell, ha nem akarsz szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!