Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor összeköltöztetek a párotokkal, milyen problémák merültek fel és hogy tudtátok azokat megoldani?
Kérdezi ezt Mintha én írtam volna ki ezt a kérdést. Mi 5 és fél éve vagyunk együtt de kicsit több mint egy éve élünk együtt, ha tehetném sokkal hamarabb költöznék össze mert hamarabb ki jönnének a különbségek és így hamarabb kiderülne hogy valóban működik a kapcsolat vagy sem.
Nálunk is a rendfenntartásból akadnak viccek
Bocsánat de valamiért elküldte.11.hozzászóló vagyok.
Nálunk is a rend fenntartásában adódnak a viták. Fel nem tudom fogni hogy miért nem lehet figyelni a munka mellett a rendre illetve hogy miért nem lehet visszarakni a helyére amit már nem használok. Azt sem értem hogy a ruhákat hogy lehet úgy berakni a szekrénybe ahogy leveszi..gyűrötten nem összehajtva eltéve..pedig ő a nő. Millió ilyen dolog van apróságokból..
Lassan úgy érzem kár volt össze költöznünk. Tény hogy otthon szülei sem figyelnek a rendre de amikor erről beszéltünk ő azt mondta hogy nem lesz ilyen hogyha sajátjában lesz mert otthoni azért nem takarított mert a szülei sem figyeltek rá oda hogyne piszkolják össze azonnal..
8 év után költöztünk össze.
Elvárta hogy kiszolgáljam és mindent én csináljak ha nem így volt hisztizet össze vissza,de mondtam neki senki cselédje nem vagyok neki úgyan annyi megcsinálni a dolgokat mint nekem.
Rendetlen és hanyag volt.Más időpontban keltünk és feküdtünk nem volt tekintettel rám hangoskodott stb...
Sok mindentől függ.
Pl hány évesek vagytok. Mert ugyebár fiatalabb korban könnyebben összerázódnak az emberek. Amikor már mindenkinek megvan a kialakult életvitele esetleg rigojája akkor már ez nehezebb. Persze függ a személyiségtől is és attól hogy mennyire tudtok akartok alkalmazkodni a másikhoz.
Szóval elég összetett ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!