Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megüt/megrúg egy férfit az férfiverés?
Sok helyen olvasni XY adott egy pofont a barátnőjének/feléségének és akkor az nőverés.
Fordított esetben mi a helyzet?
Eszembe nem jutna egy nőt megütni, csak kíváncsiságképp kérdezem.
Nő se ütögessen férfit.
Én sose tettem, nem vagyok híve az erőszaknak.
29N
Ja, hát ha csak így megy akkor akárki akárkit megverhet, bárkire ráfogható, hogy "megérdemelte".
Ezt a zseniális logikát alkalmazták egy idős ember gyilkosai is "Már úgyis eleget élt!" védekezésükkel.
A "nőverés" kifejezésnek azért van létjogosultsága, mert azért elég mások az erőviszonyok. Egy átlag párnál az van, hogy a pasi simán laposra tudná verni a nőjét (ne tegye) míg a nő max lekenne neki egy fülest, mielőtt a pasi lefogja úgy, hogy mozdulni sem tud. (ettől függetlenül a csaj se tegye).
Ugyanígy létezik a gyermekbántalmazás kifejezés, ha a gyerek megrugdossa az anyját vagy apját, azt nem hívják szülőbántalmazásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!