Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet minnèl előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szentkecske kérdése:

Hogyan lehet minnèl előbb elmenni?

Figyelt kérdés

A sztorim egyszerű: Megtalàltam azt a bizonyos Mr.Tökèletest vagyis azt hittem. Minden szèp ès jo volt de, miòta kint èlünk külföldön ràjöttem hogy, koràn sem tökèletes.

Az egèsz eleinte csak verbàlis bàntàssal indult.

Majd àttèrt a tetlekes bàntàsra a pàrom. Sokàig egy bakkàrtyànk volt aminek következmènyèben a fizetèsemböl egy forintot semmlàttam mivel mindig elverte valamire a pènzt. Többször fenyegetett ès annàl többször bàntott. Akihez fordulhatnèk segìtsègèrt az az anyòsom lenne de, ő làncal, vassalnitt akar tartani a fiàval (mondvàn nem segìt a papìrjaimat elintèzni.) Màra màr olyan szinten vagyok hogy a baràtaimat elüldöztte mellőlem ahogy a csalàdomat is. Igazàbol màr a pènz semnizgat csak az hogy hogyan tudnèk haza jutni? Persze egyszerů felülök egy repülőre vagy valaki aki megy Magyarorszàgra foglalok helyet ès kèsz.

De viszont nemtudom hogy, a lakcìmbejelentèsemet, betegbiztosìtàsomat ès minden egyebet hogyan tudnèk elintèzni? Otthonrol esetleg valami mòdon meglehet e ezeket csinàlni? Mit tanàcsoltok? Fiatal alig 20 èves vagyok egyedül egy olyan helyzetben ahonnan nem làtok kiutat. Levelezős suliba akartam beiratkozni de, valami kifogàst mindig kreàl, ha jogsira akartam beiratkozni akkor is kreàl valami kifogàst mièrt ne tegyem...

Mit javasoltok? Ilyenkor hogyan lehet eljàrni?

Kèrem aki nem tud valamit tanàcsolniaz ne irja azt hogy "20 èvesen mit akarsz" meg a többi negatìv kommentet.

Köszönöm.

2019. nov. 7. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen gyere haza. Csináltass titokban saját bankszámlát, oda kérd a fizetésed, amint megkapod szállj repülőre/vonatra/bármire és gyere haza. Itthon keress egy barátot, rokont, családtagot akinél meghúzod magad amíg itthon nem találsz munkát.
2019. nov. 7. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Ès a lakàskijelentlezèst illetve a betegbiztosìtàsra nincs valami ötleted hogy otthonrol hogyan tudnàm elintèzni?
2019. nov. 7. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
A magyar nagykövetségre menj el, ott segítenek, útlevélben is, ha kell.
2019. nov. 7. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

" lakcìmbejelentèsemet, betegbiztosìtàsomat "

Ezzel ne foglalkozz lényegtelen. Majd ha hazaértél elintézed az ittenit. (Ha jól értem, hogy a kinti elintézésére gondoltál.)

2019. nov. 7. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak lépj le. Mindent lehet távolról intézni, legalábbis úgy, hogy a közelébe sem mész a lakásnak, legfeljebb a helyi önkormányzatnak. De ez még ráér...

Fiatal vagy és ez nem bántás, épp ellenkezőleg, egy percig se maradj egy ilyenben, előtted az élet! Egyébként én biztosan kértem volna már távoltartásit a rendőrségtől, de ahhoz az kell, hogy ne legyél ilyen nyámnyila áldozattípus, mert amíg minimális hajlandóságot mutatsz arra, hogy te ebbe beleegyezel, addig a törvény semmit sem tud tenni. Ha te önként vagy félelemből inkább a lábtörlő akarsz lenni, akkor rád fogják hagyni. Ha önként odautaltatod a pénzed és vele vagy, nem tezsnek semmit. De ha mindent megteszel, hogy elmenj onnan és megszakítsd vele a kapcsolatot, akkor abban támogatni fognak, hogy ne mehessen utánad vagy tehessen veled bármit.

2019. nov. 7. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van itthon barátod, ismerősöd akkor először is gyere haza és húzd meg magad nála. A papírmunkát később is el tudod intézni, most a biztonságod lenne az első.
2019. nov. 7. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ilyen felhasználó név mellett eskü full kamu az egész sztori, már bocs :D
2019. nov. 7. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudom de ez volt az első felhasznàlònèv ami eszembe jutott :) elhiheted ha nem velem törtènne ez akkor ènis azt mondanàm hogy, tuti kamu az egèsz.

Egyèbkèmt mindenkinek köszönöm hogy, irtak ès hogy tàmogatnak nagyon sokat jelent szàmomra.

2019. nov. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!