Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez így okés?
Én lány egyetemista vagyok, egy másik lánnyal lakok egy albérletben aki irtózatosan igénytelen, már undorodom tőle. Többször jeleztem, változás semmi.
Egyrészt ne haragudj, de nem tudom hogy nem ábrándulsz ki egy ilyen lányból aki nem igényes ennyire se a környezetre.
Másrészt, tapasztalatom szerint ez nem fog változni. Őt nem nevelték meg erre, és úgy látszik nincs is rá igénye, jól el van így.
Nagyon nem okés, férfi lennék nagyon nem jönne be
Alapvetően azt gondolom, hogy rajtatok múlik ki végzi a házimunkát. Nincs olyan, hogy kinek kell.
Az én véleményem az, hogy ha mindkét fél dolgozik, vagy iskolába jár, akkor közösen kell kivenni a részüket az otthoni feladatokból. Pl. az egyik porszívózik, port töröl, a másik konyhát, fürdőt takarít, felmos. Ezek mellett az egyik rendbe rakja az ágyat minden reggel, a másik elmosogat minden este. Lehet ezt kompromisszumokkal kezelni, azt kell megérteni, hogy a felnőtt élet azzal jár, hogy az ember felelős a maga környezetéért. Lehet benne ez még nem fejlődött ki teljesen. Egy idő után szerintem a nők többségében előjön a gondoskodni vágyás.
Én viszonylag rendetlen típus voltam, de a párommal jó kompromisszumot találtunk, ami működőképes volt, amíg dolgoztam. Amióta pedig itthon vagyok a babánkkal, számomra evidens, hogy megcsinálok mindent a háztartásban, hiszen van rá időm és nem tartanám fairnek rátestálni dolgokat. Szívesebben veszem, ha a kislányunkkal foglalkozik, amikor hazaér és nem a mosogatással. Nekem is pihenő, ha kicsit átadhatom a "felelősséget" és olyan automatizmusba ölhetem maradék energiáimat, mint mosogatás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!