Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy jobb neked, kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jobb neked, kapcsolatban vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Mindenkinek volt , vagy van partnere, indokold is meg kérlek ha nem titok a korodat is légyszíves.

Köszönöm.

2019. okt. 30. 19:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Nekem mindenhogy jó, lényegtelen mi történik. A boldogság egy tudatállapot, nem attól függ, hogy van e párkapcsolatom vagy nincs, van e pénzem vagy nincs.
2019. okt. 30. 20:03
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Mindenhogy jó. Ugyan úgy a saját életemet élem, ugyan úgy megtalálom a boldogságot, ugyan úgy ki tudok teljesedni. Egy kapcsolatnak nem az a lényege, hogy te most kapcsolatban vagy, hanem az adott ember aki melletted van. A páromat a világ összes szingli örömére nem cserélném el de egyáltalán nem az a lényeg, hogy mi kapcsolatban vagyunk. Nem maga a kapcsolat a fontos, hanem ő mint ember.
2019. okt. 30. 20:06
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
egyedül jobb. Senki nem zavar a csajozásban. Így évente 2-3 nőt fel tudok szeni. Akik megvannak 1-2 hónapig.
2019. okt. 30. 20:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
50-es F
2019. okt. 30. 20:12
 5/14 anonim ***** válasza:
30%
Mindkét állapotban megtaláltam az örömet, mostanában nagyon vágyom kapcsolatra, mert már nem jó egyedül.
2019. okt. 30. 20:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban jobb, mert nem szeretem a magányt. Szerencsére nagyon jó a partnerem. 36/n
2019. okt. 30. 20:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kapcsolat nélkül. Így is van elég stressz más miatt, legalább ebben nyugodt lehetek,és szabadabb is.
2019. okt. 30. 20:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig csak az egyedülállóságot ismerem, aminek nagy előnye a szabadság. Szívesen kipróbálnám végre azt, hogy legyen mellettem valaki, ami nehezen megy. Szerintem a kölcsönösség elvét használva itt is lehet szabadságot kialakítani. (37F)
2019. okt. 30. 21:36
 9/14 A kérdező kommentje:

7-# es....

Ha van partnered ő mindenben segít neked, vagy nem?

Vagy nem minden férfi ilyen?

Magamból kiindulva én ha kapcsolatban vagyok, sokkal több a boldog nap az életemben, mintha nem volna senkim sem, nálam így van.

2019. okt. 31. 06:22
 10/14 A kérdező kommentje:

Több a boldogabb nap , mint a boldogtalan....::))

Ha van párkapcsolatot. ::)) minden nap új és vidám.

2019. okt. 31. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!