Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van felhaborodva egy pasi, ha azert lett kidobva, mert otthon nem kepes felesbe elvegezni a hazimunkat?
"Emiatt nem muszaj felrugni egy kapcsolatot"
Pedig de.
Sajnos a legtobb nonek is alap,hogy kinyalja a pasija segget es mindent megcsinal helyette, es elturi akar elete vegeeig.
Na tessék, itt a példa #17 személyében.
Szerintetek ez tisztességes dolog? Ha szerintetek az, akkor úgyis mindegy, ez már egy elvtelen kor és örülök, hogy nem illettem bele sosem.
Nem voltam eltartott. Dolgoztam egyetem mellett is. Csak azon felül mindent ők fizettek, éttermek, utazások stb.
Csak úgy alanyi jogon? Miért? Milyen alapon?
Milyen beteg világ ez?
Nem alanyi jogon, hanem mert van pénzük és szívesen költik a szeretett barátnőjükre. Tudom havi 120-as fizuval az ilyesmit nehéz lehet elképzelni.
Kiszipolyozható birkák az ilyenek, amit ki is fognak használni a környékére verődött személyek. Szép a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!