Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te hogy reagálnád le azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy reagálnád le azt, hogy a párod ellen már egy éve büntetőeljárás van folyamatban és ezt véletlenül tudod meg?

Figyelt kérdés

Unokanővéremet érinti a szituáció.

3 éve házasodott meg, amúgy eddig minden rendben volt.

A férje otthonról dolgozik fejlesztőként.

Unokanővérem szabadságon volt, a férje meg épp bevásárolni. Idézést hozott a postás bírósági tárgyalásra, amit ő vett át.

Az emberünk még tavaly egy közlekedési konfliktus során megütött és megrugdosott egy idős embert, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás, ami most lépett bírósági szakaszba.

És most derült ki ez unokanővérem számára, mikor "véletlenül" ő vette át az idézést, amit persze ki is bontott.

Persze mikor a férjeura hazaárt egyből kiakadt, hogy mi ez. A fickó nagy nehezen bevallotta, hogy mi is ez valójában, és igen, most lesz a tárgyalása, és a rendőrségi papírok az egyik fiók mélyén tartotta.

Azóta fagyos a viszonyuk, ami addig teljesen rendben volt. Unokanővérem az államigazgatásban dolgozik, és félti az állását, és a fickó is titkolja a dolgot a munkahelye előtt.

Szerintetek jogos a kiakadás, és az, hogy kb válás közelébe jutott a dolog? Őszintén nem tudom, hogy én mit mondjak neki...

2019. okt. 14. 12:23
 1/6 A kérdező kommentje:
(bocsánat a félreütésekért, de a tablettel még nem vagyok jóba)
2019. okt. 14. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne mindegy a szituáció. Ez az idős embert bántalmazós dolog is olyan mint mondjuk a kisebbségekkel szemben, hiába önvédelem a kutya nem fogja neked elhinni, hogy te vagy a bántalmazott fél. Ha viszont tényleg így reagált le egy konfliktust az elég sokat elmond róla. Mindenkinek eldurran az agya néha, mindenkinek van olyan érzése, hogy de megrugdosná a másikat. De aki nem beteg az agyára az fizikailag nem tesz ilyet csak mert összekoccant valakivel.
2019. okt. 14. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha még valami gazdasági bűncselekményt követett volna, akkor esetleg átgondolom, de az, hogy egy idős embert így megvert, az számomra instant szakító vagy váló ok.
2019. okt. 14. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

Néha én is felrúgnám őket műholdnak, de más dolog elképzelni valamit, meg más megtenni.

Instant szakítás.

2019. okt. 15. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos néha az emberből ki tudják hozni a rosszabbik énjét. Én sosem bántottam senkit, de félek tőle hogy egyszer megtörténik.
2019. okt. 17. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Három évből egyet folyamatosan hazudott, nem jó alap egy házassághoz.
2019. okt. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!