Az autókereskedő ellen büntetőeljárás indult. Beidéztek tanúnak. Mire számíthatok?
Igen én vettem az autót. Az eredetéről semmit sem tudtak mondani, szervizkönyvet kértem még ki is röhögtek hogy 8 éves autó ne vicceljek már hol kapok ennyi idős autóhoz szervizkönyvet? Az autó feltehetően külföldi volt mégis eredetvizsgáztatták( azt csak nemrég tudtam meg sajnos, hogy külföldi autónál nem kell ilyen viszont szinte biztos voltam benne, hogy valami nem stimmel ezzel a kereskedéssel)
Nemrég meg is szűntek. Üres placc áll az akkori kereskedés helyén. Nincs egészen 3 éve, hogy megvettem az autót.
Meghatalmazást adtam nekik mindenre, elvitték müszakira a kocsit, elintézték a biztosítást mindent amit ilyenkor ajánlanak a többi kereskedésnél is, teljeskörű ügyintézést. Adásvételi szerződés nagyon sántit mert magyarországi tulajdonos van bejegyezve eladóként pedig az autó külföldi. Nem kerestem meg az előző "tulajdonost" sajnos. De most meg fogom tenni mert a végére kell ennek járni.
Én kifizettem a vételárat ők átadták lepapírozva az autót (amivel voltak egyébként problémák) azóta nincs kapcsolatom a kereskedéssel.
Közben találtam egy kis érdekességet neked. Az ő kálváriája is így indult, az autó lopott volt azért lefoglalták, ő meg törleszt tovább és pereskedik:
Szerintem belefutottál ebbe az átírásos csalásba. Amikor a nevedre írták az autót nem fizettek valós összeget az átírásra. Erre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!