Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ket nap utan eljottem?
Ket napja nem szolunk egymashoz egy teljesen nevetseges dolog miatt, amiben hozzatennem o volt kobunko. En ma felhivtam hogy ha hazaer megszeretne e ezt beszelni ertelmesen, hat ugy torkollott veszekedesbe hogy azt mondta inkabb tegyuk le mert osszeveszunk de jocskan felmergelgwltuk egymas agyat az odamondogatassal.
En mergemben osszecuccoltam par napra valo ruhat es eljottem szuleimhez higgadni. O meg egy ora mulva hivott a beszelgetesunk utan de en ismerve magamat nem voltam olyan idegi allapotba hogy nyugodtan tudjak vele beszelni igy fel sem vettem a telefont.
Azota nem hivtam tobbszor nem tudom hogy hazaert e de nem mondtam neki hogy eljovok haza, azota nem is keresett.
Szerintetek mi az a helyzet ami “erofitogtatasnak” hat egy kapcsolatban ket fel kozott?
Ha ez a helyzet kettonk kozott szerintetek meddig erdemes ezt “jatszani” amig ez egy vitan belul elfogadhato?
En megbantva erzem magam, amit o maga is tudott es szorol szora tudta is hogy mi a bajom ennek ellenere mindent ugy tett hogy meg en legyek az aki teljesen hulyen viselkedett a reagalasara. De hogy ne beszeljunk el egymas mellett teljesen ugyanazt en is elmondtam ami problemam volt az o viselkedesevel kapcsolatban ss cinikus valaszain meg csak direkt jobban huzta az agyam mig bele nem lendultem en is ebbe az idegelesbe amibol a vegen o akart kilepni.
Ha azt se lehet normálisan megbeszélni, hogy megbeszéljétek...
Jobb lett volna felvenni a telefont, de mindegy is ha ő meg bunkózik és cinikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!