Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet lépni azon, hogy nem kéri meg a kezem/nem vesz el 7 év után sem? Akinek fontos a házasság, annak mehetne valahogy ez?
Figyelt kérdés
2019. okt. 8. 23:02
1/40 anonim válasza:
Hogyha elgondolkozol azon, hogy mi a VALÓDI indok amiért te házasságot akarsz akkor nagyon gyorsan rá fogsz jönni, hogy nem a megfelelő motiváció van emögött és máris nem lesz olyan fontos.
2/40 A kérdező kommentje:
Nem lesz olyan fontos, hogy hivatalosan is összekössük az életünket, és ne csak egy barátnő legyek életem végéig?
2019. okt. 8. 23:07
3/40 anonim válasza:
Elvált feleség is csak akkor lehetsz, ha előbb megházasodsz.
4/40 anonim válasza:
A barátnő csak egy szó, ugyan úgy mint a feleség. Valakinek vagy az élete szerelme vagy, vagy nem. Akkor sem leszel az ha a feleségének hív, és akkor is lehetsz az ha "csak" barátnő vagy "hivatalosan". Az életeteket nem egy papír fogja összekötni, a kapcsolat nem ettől lesz komoly és nem ettől fog fejlődni. Az elköteleződés ha megvan akkor megvan házasság nélkül is. Ha meg nincs meg akkor hiába vagy a felesége. Amiket neked a házasság jelent azoknak semmi köze nincs valójában a házassághoz.
5/40 A kérdező kommentje:
Persze, mert neked nyilván nem fontos a házasság. Akkor felesleges is megindokolni, hogy másnak miért az, mert úgyis csak egy becsmérlő komment fog jönni, hogy "hát az amúgy nem fontos, meg amúgy se tudod, hogy mi az".
2019. okt. 8. 23:17
6/40 anonim válasza:
Ő vagy nem hazassag-párti, vagy abban nem biztos, hogy tèged akar elvenni.
Korábban nem tisztaztátok, hogy te házasságot szeretnèl, mikor a közös cèlok kerültek szóba?
7/40 A kérdező kommentje:
Az elején állítólag ő is házasságpárti volt, aztán valahogy elfogyott a kedv... Azt persze nem mondaná ki, hogy csak engem nem akar elvenni.
2019. okt. 8. 23:27
8/40 anonim válasza:
Indokold meg akkor légyszives, hogy neked miért fontos a házasság. Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz tudni olyan indokot mondani ami mögött nem hatalmas félelem vagy bizonytalanság vagy egyszerű magamutogatás van. Aki biztos a kapcsolatában és önmagában az nem fog ehhez annyira ragaszkodni. Azért akarnak házasságot mert nem biztosak a párjuk elköteleződésében, vagy mert másoknak akarnak imponálni, akarnak maguknak is egy nap rivaldafényt. Nem hiszem, hogy értelmes indokkal meg tudnád magyarázni, hogy miért fontos a házasság neked. Ezen gondolkozz el.
9/40 anonim válasza:
Érdemes volna ezt megbeszélnetek, mert ha neked a házasság fontos, valószínűleg vesztegeted az idődet mellette.
10/40 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek a sztereotípiák, hogy rivaldafény, kitenni facebookra meg hasonló baromságok. Két tanúval is tökéletes lenne egy kedd délután, nem azért tettem fel a kérdést, hogy megpróbálj meggyőzni arról, hogy ez nem fontos nekem. "Ezen gondolkozz el".
2019. okt. 8. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!