Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A feleségem húga szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem húga szerelmes belém! Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem és nem szeretném megcsalni. Nyilván minden férfi vágya, hogy minél több nőt kipróbáljon, de ez ebben az esetben nem jó dolog. Nemcsak családon belül okozna gondot, ha kiderülne, hanem a lelkemnek is rosszat tenne. Jó lenne, ha valahogy elfelejtene, de úgy nehéz lesz, hogy egy családhoz tartozunk. Nem egy kolléganő, akitől munkahelyváltással elbúcsúzhatok, vagy elköltözhetünk. Bármilyen közös családi eseményen találkozni fogunk. Sosem volt köztünk semmi, elvileg csak nekem mondta el, más nem tud róla. A feleségemnek sem merem elmondani, nem mintha féltékeny lenne a saját testvérére, hanem mert valahogy gáz. Mintha azzal, hogy tudok róla, már ráléptem volna a megcsalás útjára, vagy nem tudom. Nagyon furcsa helyzet.

Várjuk ki, míg elmúlik, aztán hátha talál magának rendes palit, vagy keressek neki én?

Tényleg nem azért kérdem, mert valahogy megoldanám okosban, hogy vele is kikezdenék, erről szó sem lehet, hanem érdekelne, hogy másnak volt-e ilyen.

2019. okt. 5. 23:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mond el nevetve a feleségének, képzeld a hugod belém zúgott.
2019. nov. 19. 18:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Remélem nem mondtad el a feleségednek,mert valószínű hogy csak egy fellángolás volt a húga részéről,és már el is múlt,de ha a feleséged megtudja,az biztos ne mfog olyan gyorsan megenyhülni ha megtudja hogy szerelmet vallott neked.Jogosan.Mi lett azóta egyébként?
2020. máj. 5. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!