Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka ennek?
Egy ideje már figyelem a való életben és a neten az embereket, párokat. Társkeresőn is több helyen ott vagyok, és egy mondhatni széles körben elterjedt dologra lettem figyelmes!
Miért van az, hogy kapcsolatban vagy házasságban lévő férfiak zöme szexkapcsolatot akar? Konkrétan, én már a negyedik pasival jártam úgy, hogy hazudott. Igaz, én a 35 feletti férfiakat preferálom, de sokan elváltnak vagy szinglinek adják magukat, majd kiderül hogy házasok, csak éppen válófélben vannak. Majd azt veszem észre, hogy 2 hét alatt már szexet akarnak (na ilyenkor derül ki hogy nem függetlenek).
Most nem tudom mi az igazság. Unalmas otthon az asszonyka, vagy nincs szex? Itt a fórumon is sok férfi azon panaszkodik, hogy párkapcsolaton belül alig, vagy egyáltalán nincs szex. Oké, eddig értem. Majd rá a nők kezdenek panaszkodni, hogy a párjuk kerüli a szexet. Kint meg mint az őrültek, csak a szexre hajtanak.
Most akkor mi van???
Az, hogy a nok egyetlen egy testresze erdekli oket, a korites nem. Nyilvan otthon ezt ugy elik meg, hogy arukapcsolas van, ezert olyat keresnek, ahol ez fel sem merul.
43F
Számos oka lehet annak, hogy egy ffi félre akar járni. Az viszont kétszeresen inkorrekt ha a leendő szeretőjének nem mondja meg egyből a legelején, hogy nem független.
Igen, nyilvánvalóan zavar téged, részben mert női "összetartás" részben mert tudat alatt az van benned hogy veled is ezt csinálnák-e. Vannak ilyen emberek, ha nem keresel nem független ffi-t akkor egyszerűen kerüld őket és csak függetlenekkel kezdj.
1.: A párkapcsolatokban megszűnik vagy rutin/kényszer lesz a szex.
2.: Én MINDIG őszinte vagyok ismerkedéskor! Én elmondom, hogy van feleségem és a gyűrűt sem veszem le. Erre 100-ból 99 elhajt. Haverom leveszi a gyűrűt, elrakja a babaülést, és ő, magát szinglinek hazudva kefél.
Akkor miért és hogyan legyen egy férfi őszinte, ha nektek hazudni KELL?
Én nem szerető státuszt keresem, hanem párkapcsolatot. Viszont még a szingli pasik is totálisan unalmassá válnak két dolog miatt. Az egyik az, hogy az összes totálisan egyforma, egyszerűen mind egyből egy pincsikutya! Sosem érzem azt, hogy keretek közé szorítanak, mindig az van amit én akarok, az ismerkedés első percétől bájgúnárkodnak, egyszerűen semmi férfias tartás nincs bennük. Tömegcikk levelek, majd mind azt írja magáról hogy ő okos, rendes, nagyon tud szeretni, mi a hobbija stb. Az összes! Ez annyira gáz! Majd amikor én is teret adok az ismerkedésnek, egyből jön a szex téma. Szóval van egy tömegcikk bájgúnár, aki olyan rendes és szuper, hogy egy hét múlva már szexelni akar. Ja, és persze házas, vagy kapcsolatban él.
M?ár azt is nevetségesnek tartom, hogy ennyi szuper férfi miért van egyedül, vagy miért éli szexmentesen az életét. Vagy miért vált el? Volt aki azt mondta, hogy már unalmas neki az önkielégítés, és neki már igazi nőre van szüksége. Ez egy 39 éves férfi volt, aki ugyancsak áradozott magáról az elején. Aztán tényleg elég 1-2 hét, és totálisan kiábrándulok belőlük. Viszont nem azért mert mondjuk rosszak a szakmájukban, hanem azért mert hazudnak, mert kiderül hogy gyenge pincsikutyák, akik a szexért még h*lyét is csinálnak magukból. Nekem ez a problémám. Nekem az a szexi és vonzó, amikor egy férfi egy erős vár, amit nekem nőként meg kell hóditanom, még ha ez így furán is hangzik.
Több haverom is szokott tinderezni úgy hogy van feleségük, néha meg is csalják őket, de nem tartanak szeretőt. Nem kapcsolatot keresnek csak szexet, izgalmat, hódítást, hogy ne laposodjon el az életük.
Ami az otthoni szexet illeti.....gondolom nincs gyereked. Hát amikor otthon a nejed anyuka üzemmódba kapcsol akkor a szexről max álmodozhatsz, jó ha havi 1 összejön, ezt tapasztalatból írom. Főleg ha az egyik gyerkőc beteges, akkor aztán meg pláne 7/24 a gyerekről szól minden. Reggel boldogan megyek munkába,mert ott magamra zárom az ajtót és pihenek.
Igazából nem akarok a nőktől semmit, a nevükre sem vagyok kíváncsi, csak egy este kikapcsolódni és egy jót szeretkezni. Persze meg is fizethetnék egy hivatásost, de az számomra személytelen, nincs benne izgalom.
Talán tudtam a kérdésedre válaszolni.
Na végre egy őszinte vallomás! Tudod mi az érdekes? Még meg is értem, ha TE így állnál elém, nem egy gerinctelen senkinek néznélek, mint azt itt a nők többsége szajkózza, hanem egy egyenes embernek. Most lehet megkövezni érte! Szex az nem lenne, de az őszinteségedet díjazom! Egyébként már elég sok férfitől hallottam ezt a havonta max. egy szexet, ami otthon várja őket.
Most akkor egy új kérdés merül fel bennem. A házasság a szex halála? Mármint a többségnél. Oké. Gondolom nem így indulnak neki. Anya üzemmód a nőknél 0-24-ben. Kemény. Na jó, nem gondolom tovább!
Ja... Havi egy szex, mert az asszony nem akar szexelni. De miért is? Miért van mindig ez?
- a pasi nem segít a gyereknevelésben semmit
- már nem bókol a feleségének semmivel
- nem viszi már sehova
- otthon sem segít, mert a nő van otthon gyerekkel, hát csinálja meg, a gyereknevelés nem munka
- hétvégén már inkább haverokkal/kollégákkal jár el sörözni, nem otthon van a családjával
- hetközben pedig dolgozik, még túlórákat is bevállal, csak ne kelljen otthon lenni.
Még biztos jutna eszembe pár dolog. Na. Ezek miatt nem akar szexelni a nő. Csak ezt soha senkit nem érdekel, mert mindig csak az egyik oldalról van meghallgatva a sztori. Az nem számít, hogy a nő már nem érzi magát többé nőnek, a fentiek miatt. Miért is lenne kedve a szexhez?
Mindig a nő van hibáztatva, hogy anyuka üzemmódba kapcsol. Így van, mert anyuka is lett, apuka meg nem kapcsol sehova, mert csak. Neki nem kell, ő nem akar.
Na mindegy. Rengeteg ismerősöm mesélte ezt. Csak ők nem írják ki ide a gyakorira, hogy azért nem akar a férjével lefeküdni, mert már nem bánik vele nőként, amit sokszor a férfiak sem vesznek észre. Szégyellik ők is.
Amúgy a házasság halála szerintem a gyerek. Nekem nem lesz soha, pont ezért, mert nagyon kevés esetben sül el jól. Ahhoz baromi erős kapcsokat kell a két fél között, jó szervező képesség, sok minden. Úgyhogy ez van.
Lepontozhat aki akar, de én azt írtam le, amit valós emberek mondanak nekem, nem azt amit itt gyakorin írnak a férfiak a feleségükről.
Azt meg tegyük hozzá, hogy aki szeretőt akar, az meg képes a csillagokat is lehazudni. Lehet, hogy szimplán csak újdonságot akar, amúgy "tök jó" otthon minden.
#7. Nekem a férfi ismerőseim mondják ugyanez. Ők udvarolnak, főznek, ők viszik majd gyerekért, ők játszótereznek, bevásárolnak, főznek. Tény az, hogy tényleg látni is szoktam őket ebben a szerepben. Én pont ezt nem értem, hogy mindkét oldal sír, hogy nem jó a kapcsolat. Én már azt látom megoldásnak, hogy a normális férfiak 90%-ban nem normális nőt vesznek el, vagy a normális nők 90%-ban nem normális férfihoz mennek hozzá.
Oké. A netes társkeresőkön meg ott vannak a kiégett, megsérült normális nők és férfiak, de ők már egymással sem fognak kijönni, tisztelet a kis számú kivételnek.
Azért az meredek állítás tisztelt #7-es, hogy mindig a férfiak a szemetek, és egyik sem csinál semmit. Vagy hogy a nők az ugyanilyen renyhe dögök.
"5" vagyok és a "7" reagálnék pár mondatban.
Gyerek és gyerek között óriási különbség van. Tudom, mert tapasztaltam. A nővéremék kisfia hiperaktív, vele nagyon nehéz bánni, napi 24 órás figyelmet igényel. A mi kislányunk egészen más tészta, szerencsére szere egyedül is játszani, nem balhézós típus, a feleségem és az anyós nevelés szempontjából jelesre vizsgázott.
Viszont a nejem nem az a nő akit több évvel ezelőtt megismertem. Sok Nő szó szerint kivirul attól, ha gyereke lesz nálunk ez finoman szólva nem így történt. A feleségem depressziós lett a szülés után mert majd 40 kilót hízott. A terhessége alatt csak azt nem ette meg ami nem volt otthon, nálam is sokkal többet evett. A sok magasszintű női folyóiratban leírták a frankót hogyan lehet gyorsan lefogyni, hát neki finoman szólva nem sikerült. A feleségem sincs kibékülve a saját testével, rondának találja magát. Mit tehet ilyenkor a férj? meggyőzi hogy számára szép? Sajnos nem megy, mert nem tudok jól hazudni. Szexuálisan vonzónak találom? Egyáltalán nem. Felmerülhet a kérdés, hogy ebben az esetben a férj mit tehet? Szerintem max annyit, hogy próbálja ösztökélni a szeretett nejét, hogy szedje már össze magát. Van a nejemnek segítsége, szóval nem idővel a probléma hanem az elhatározással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!