Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen magyar-külföldi vegyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen magyar-külföldi vegyes párkapcsolatokat ismersz?

Figyelt kérdés

Ki a kapcsolatban a magyar?(N vagy F)

Mióta vannak együtt? Hogy ismerkedtek meg?

Hány évesek?

Esetleg házasságban élnek, vannak gyerekek is?

2019. szept. 5. 15:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
54%

Magyar F fülöp-szigeteki N 30asok, házasok, 5+ éves kapcsolat, Londonban élnek, még nincs gyerek

Német F magyar N kb 40es házaspár gyerekkel, Bp, nem tudom mióta

Magyar F amerikai N 30as pár ilyet kettőt is ismerek, kint élnek 4 ill 0 gyerekkel

2019. szept. 5. 17:13
 12/29 anonim ***** válasza:
54%

Most így három jut eszembe:

1. magyar nő (29 éves) - afrikai (nem tudom melyik ország) férfi: Angliában élnek, ott is ismerkedtek meg, 2 gyerek van, házasok

2. magyar nő (34-35 év körüli) - francia néger férfi: Franciaországban élnek, ott is ismerkedtek meg, 2 gyerek van, házasok

3. magyar nő (28 éves) - izraeli férfi: Izraelben élnek, nem tudom, hogy hol ismerkedtek meg, de valahol Nyugat-Európában asszem, tavaly házasodtak, nincs gyerek még

2019. szept. 5. 19:12
 13/29 anonim ***** válasza:

Ja és még ismerek egy szerintem ritka példát:

magyar férfi - amerikai nő (50 fölött mindketten), az USA-ban ismerkedtek meg, de itt élnek Magyarországon, vagy 25 éve együtt vannak házasuk, két nagy gyerek van.

2019. szept. 5. 19:14
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Bolgár férjemmel Magyarországon, 40 év, 6 éve együtt.

Magyar pasi koreai nővel Magyarországon, 40 és 30 év, 8 éve együtt.

Magyar nő olasz férjjel Olaszországban, 60 év, 30 éve együtt, 2 gyerek.

Magyar férj kazah feleséggel Kanadában, 40 év, 5 éve együtt.

Magyar nő bolgár férjjel Bulgáriában, 40 és 30 év, 11 éve együtt.

Magyar férj bolgár feleséggel Bulgáriában, 40 év, 8 éve együtt, 1 gyerek.

Magyar srác török lánnyal Magyarországon, 30 év, 9 éve együtt.

Magyar nő amerikai férjjel USA-ban, 40 év, 7 éve együtt, 1 gyerek.

Magyar nő, német férjjel Németországban, 45 év, 3 éve együtt.

2019. szept. 5. 21:15
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Magyar F & kínai N - pár éve, a srác kint él kínában, ott ismerkedtek meg, nem volt még esküvő, gyerek, huszonévesek

Magyar F & japán N - a csaj pesten jár egyetemre, ott ismerkedtek meg, 1-2 éve vannak együtt, még semmi komoly, huszonévesek

Magyar F & koreai N - kb ugyanaz, mint az előzőnél

Magyar F & jamaicai N - jó pár éve együtt, nem tudom pontosan hogy ismerkedtek meg, házasok és van 2 gyerek, 40 környékén vannak

Magyar F & német N (kicsit csalás, félig a férfi is német) - 6-7 éve lehetnek együtt, a srác sokat járt kint Németországban, ott ismerkedtek össze, esküvő már volt, gyerek még nincs, 30 körül vannak

Magyar N & japán F - fél éve vannak együtt kb, a csaj kint jár egyetemre, ott találkoztak, még csak friss kapcsolat, huszonévesek

Magyar F & szlovák N - olyan 10 éve lehetnek együtt kb, egy lovardába jártak már évek óta, mikor összejöttek, 30 körül vannak, már volt esküvő, és most várják a második gyerkőcöt

Magyar N & orosz F - már nincsenek együtt, a férfi már elhunyt, de több évtizedes házasság volt 3 gyerekkel... a nő anno volt kint Oroszországban egyetemen, ott ismerték meg egymást.

Szlovákiai magyar külföldinek számít? Mert olyan párból aztán rengeteget ismerek.

2019. szept. 6. 09:28
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Magyar nő venezuelai férfival, 35 körüliek, több, mint 10 éve vannak együtt, 7 éve házasok, 3 gyermekük van, Magyarországon élnek, külföldi tanulmányúton ismerkedtek meg.

Magyar férfi osztrák nővel, 30 körüliek, több, mint 10 éve vannak együtt, nem házasok, 1 gyermekük van, Ausztriában élnek, valamilyen rendezvényen ismerkedtek meg.

Magyar nő osztrák férfival, 35 körüliek, több, mint 10 éve vannak együtt, 5 éve házasok, nincs gyerek, Ausztriában élnek, egy nyári táborban ismerkedtek meg még tini korukban.

2019. szept. 6. 18:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

En magyar ferfi vagyok, felesegem amerikai no.

Ismerek magyar not roman ferfivel

ukran no- magyar ferfi

magyar no-nigeriai ferfi

2019. szept. 7. 19:00
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Én!

23L és 29F. Magyar-lengyel kapcsolat. Angliában élünk, gyerek még nincs, de még fiatal a kapcsolat.

2019. szept. 10. 09:36
 19/29 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Első felesége német a második japán, de milliárdos magyar és nem itthon él. Vagy csak az itthoniak számítanak?
2019. szept. 17. 12:27
 20/29 anonim ***** válasza:

Magyar N amcsi F

X éve házasok, itt ismerkedtek meg, 4 gyerek már nőnek fel, legidősebb 24

2019. szept. 17. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!