Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat. Barátnőm egy másik férfival fog egy szobában élni. Jogos, ha nem tetszik?
Ez eléggé átverés szagú dolog! Bocs, de a kicsi szoba sem kicsi, hanem pont elég 1 ember számára!
Pedig jó lenne, ha elkezdene zavarni a dolog, ha a csajod más ágyában alszik. Biztosra veheted, hogy történt már ez-az köztük. Én még úgy soha nem aludtam pasi mellett, hogy be ne próbálkozott volna.
Hat mar igy is kurnak, most jutott el az osszekoltozesig a kapcsolatuk. Talan ha ugyes pompom lanykent szurkolsz a kapcsolatuknak, meg eskuvoi tanu is lehetsz :'D.
Ember, ne legyel mar ekkora sutyerak. Ugy at vagy b-szodva a palankon hogy mar nem latod merre hany ora.
Te tényleg ennyire naiv vagy? Vagy csak megjátszod magad?
Biztosra veheted,hogy meg fog történni az a bizonyos dolog,főleg ha régebben még volt közük egymáshoz.
Az meg csak kifogás,hogy kicsi a szoba.Ahogy leirod az egy diáknak épp elég.
Najó...
Én aztán nem vagyok féltékeny de ez így nem normalis.
Egyszer-egyszer ha úgy alakul egy fiú barátjánal alszik egy ágyban mert mashogy nem lehet oke.
De hogy egy evig folyton???
Ez sok.
Ha van két külön szoba, es mindegyikbe befér egy-egy ágy akkor aludjanak külön. Ez nem nagy kérés.
Alap lenne. Nekem erre kapcsolatban nem lenne pofám.
Nagyon jól megkomponált kamu kérdés, csak azért kattintottam rá, hogy lássan közös lesz-e az ágy, és igen!
Ha nem kamu, még viccesebb! :D
Van egy nagyon jó fiú barátom, akinek kb hasonló paraméterekkel rendelkező lakása van. Úgy adódott egyszer, hogy anyagi megfontolásból (abban a városban volt pár napos dolgom) nála töltöttem pár éjszakát. A lakásban volt egy nagy ágy, valamint egy kisebb félig törött ágy. Eszemben sem jutott, hogy befeküdjek és hozzábújjak a nagy kényelmes ágyban, a kis nyomin aludtam amiről lelógott a fél lábam. Pedig igazán kedves számomra ez a barátom, de nem lett volna korrekt a párommal szemben.
Szóval ez gáz. Egy lakásban oké. Egy ágyban nagyon nem, de miért is kellene ráadásul összebújniuk?! No comment
"Megbízom feltétlenül a barátnőmben, nem fog történni semmi olyasmi, aminek nagyon nem örülnék."
Ezt olyan sokszor hangoztatod, hogy már nem is igaz. Magaddal akarod elhitetni, de legbelül te is èrzed, hogy ez nagyon gáz. Azèrt is vannak kètelyeid. Ès teljesen jogosan. Èn ehhez tuti nem asszisztalnèk. Már a közös lakás sem tetszene, na de egy ágyban??? Mèg ha tudnám, hogy tutira meleg a srác, talán bevennèm ezt a barátság maszlagot, de így, hogy közös múltjuk is van, hát nagyon meredek.
Èn is azt mondom, ne legyèl palimadár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!