Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Távkapcsolat. Barátnőm egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat. Barátnőm egy másik férfival fog egy szobában élni. Jogos, ha nem tetszik?

Figyelt kérdés
Üdv! Barátnőmmel távkapcsolatban fogunk élni a következő egy évben. Ezzel kapcsolatban nincs semmi gáz, sokszor fogunk találkozni, rengeteget beszélünk. Jól tudjuk kezelni. Praktikus okokból ő egy srác barátjához fog költözni erre az egy évre. Iskolába járás miatt ez a legjobb lehetőség. Kis, kétszobás lakás, egy nagyobb szobával, és egy picikével. Most tudtam meg, hogy valószínűleg úgy akarják megoldani, hogy a kis szobát lényegében raktárként használják majd, mert túl pici bárkinek is. A piciben elfér egy ágy, egy szekrény, egy íróasztal, egy éjjeli szekrény. Azt hiszem ez van most benne. A nagy szobát meg közösen használják majd egy nagy többszemélyes ággyal. Megbízom feltétlenül a barátnőmben, nem fog történni semmi olyasmi, aminek nagyon nem örülnék. A srácot is ismerem, kedvelem. Róla is meg vagyok győződve, hogy korrekt marad, nem csinál majd semmi mocsokságot. Annak ellenére, hogy kettejüknek van közös múltjuk, voltak érzelmeik egymás irányába. A kérdésem az, hogy mennyire jogos, hogy ennek ellenére nem nagyon tetszik elsőre a gondolat hogy egy éven keresztül másik férfi mellett alszik éjszakánként, máshoz bújik oda? Még egyszer mondom, a bizalom feltétlen. Tudom, hogy nem csinálnának semmi hülyeséget. Többször aludtak már együtt, sosem zavar a dolog, ameddig mondjuk havi egyszer kétszer előfordul. Valamiért mégis nagyon ódzkodom a gondolattól most.
2019. szept. 1. 13:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez eléggé átverés szagú dolog! Bocs, de a kicsi szoba sem kicsi, hanem pont elég 1 ember számára!

Pedig jó lenne, ha elkezdene zavarni a dolog, ha a csajod más ágyában alszik. Biztosra veheted, hogy történt már ez-az köztük. Én még úgy soha nem aludtam pasi mellett, hogy be ne próbálkozott volna.

2019. szept. 1. 14:31
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted a srác sohasem akar majd csajt felhozni a szobájába? Ja, miért is nem? Mert már van otthon valaki, akivel szexel?
2019. szept. 1. 14:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hat mar igy is kurnak, most jutott el az osszekoltozesig a kapcsolatuk. Talan ha ugyes pompom lanykent szurkolsz a kapcsolatuknak, meg eskuvoi tanu is lehetsz :'D.

Ember, ne legyel mar ekkora sutyerak. Ugy at vagy b-szodva a palankon hogy mar nem latod merre hany ora.

2019. szept. 1. 14:44
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg ennyire naiv vagy? Vagy csak megjátszod magad?

Biztosra veheted,hogy meg fog történni az a bizonyos dolog,főleg ha régebben még volt közük egymáshoz.

Az meg csak kifogás,hogy kicsi a szoba.Ahogy leirod az egy diáknak épp elég.

2019. szept. 1. 14:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Najó...

Én aztán nem vagyok féltékeny de ez így nem normalis.

Egyszer-egyszer ha úgy alakul egy fiú barátjánal alszik egy ágyban mert mashogy nem lehet oke.

De hogy egy evig folyton???

Ez sok.

Ha van két külön szoba, es mindegyikbe befér egy-egy ágy akkor aludjanak külön. Ez nem nagy kérés.

Alap lenne. Nekem erre kapcsolatban nem lenne pofám.

2019. szept. 1. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól megkomponált kamu kérdés, csak azért kattintottam rá, hogy lássan közös lesz-e az ágy, és igen!

Ha nem kamu, még viccesebb! :D

2019. szept. 1. 15:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Van egy nagyon jó fiú barátom, akinek kb hasonló paraméterekkel rendelkező lakása van. Úgy adódott egyszer, hogy anyagi megfontolásból (abban a városban volt pár napos dolgom) nála töltöttem pár éjszakát. A lakásban volt egy nagy ágy, valamint egy kisebb félig törött ágy. Eszemben sem jutott, hogy befeküdjek és hozzábújjak a nagy kényelmes ágyban, a kis nyomin aludtam amiről lelógott a fél lábam. Pedig igazán kedves számomra ez a barátom, de nem lett volna korrekt a párommal szemben.

Szóval ez gáz. Egy lakásban oké. Egy ágyban nagyon nem, de miért is kellene ráadásul összebújniuk?! No comment

2019. szept. 1. 15:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nálam ez SZAKÍTÓ OK. (Hacsak nem kamu a kérdés.)
2019. szept. 1. 16:37
 19/22 anonim ***** válasza:
9%
Ne aggódj kérdező, ez a sok károgó hozzászoló csak irigykedik. Persze nem rád, hanem a másik csávóra.
2019. szept. 1. 17:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"Megbízom feltétlenül a barátnőmben, nem fog történni semmi olyasmi, aminek nagyon nem örülnék."

Ezt olyan sokszor hangoztatod, hogy már nem is igaz. Magaddal akarod elhitetni, de legbelül te is èrzed, hogy ez nagyon gáz. Azèrt is vannak kètelyeid. Ès teljesen jogosan. Èn ehhez tuti nem asszisztalnèk. Már a közös lakás sem tetszene, na de egy ágyban??? Mèg ha tudnám, hogy tutira meleg a srác, talán bevennèm ezt a barátság maszlagot, de így, hogy közös múltjuk is van, hát nagyon meredek.

Èn is azt mondom, ne legyèl palimadár.

2019. szept. 1. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!