Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet ezt jól kezelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt jól kezelni?

Figyelt kérdés
ha a párod csak azért se úgy csinálja a dolgokat ahogy kérted tőle, és kijelentette ha mondják neki akkor csak azért se mert őt ne iránýítsák..
2019. aug. 29. 09:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező, te is csináld ezt, szard le. Amikor meg majd jön okoskodni, akkor ott a joker a kezedben - ez az ügy. Bár lehet ő jól is fogja magát érezni a szemétdomb tetején vannak ilyen személyek.
2019. aug. 29. 10:05
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Ne összegyűrve VEGYE LE a ruháját? Talán összehajtogatva, élére vasalva kellene a szennyestartóba tennem? Nagyon gáz vagy Kérdező.
2019. aug. 29. 10:13
 13/16 A kérdező kommentje:
12. Azert azt hittem ennyi érthető hogy az egyértelmű hogy a ruha a szennyesben minek lenne össze hajtogatva, én arról beszéltem hogy az a ruha van úgy lerakva amit másnap is felvesz
2019. aug. 29. 10:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Mondjuk a farmerja?

Csak mert mi úgy szoktuk, hogy póló, alsónemű egy használat után megy a szennyesbe, a farmer vagy egy kardigán meg nem lesz attól gyűrött, ha leveszi.

Gondolom, nem a padlóra dobja, aztán ott rugdossa egy hétig.

Ezen kívül: az ő ruhája. Téged mennyiben érint, ha gyűrött lesz?

Vagy tisztaság/rendmániás vagy, vagy csak azt nézed, hogy kötekedhess.

Utóbbi esetben a kapcsolaton gondolkodj, hogy miért irritál a másik ennyire. Szakítás előtt sokan tapasztalják, hogy az idegesíti, ha a másik levegőt vesz.

2019. aug. 29. 11:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért zavar téged, ha ő gyűrött ruhát vesz fel másnap... és most lehet nősovinisztázni; ha a nőt zavarja, h a párja gyűrött ruhákban jár, azt meg tudom érteni, hisz’ olyankor a környezet reflexből a nőt ítéli el, mer’ miazhogy nem vasal a párjára/hagyja őt gyűrött göncökben rohangálni... de ha a nő hord gyűrött ruhákat, akk szintén őt ítéli el a környezet, mer’ “nő létére” hogy lehet ilyen igénytelen... szal ígyis-úgyis a nőt szólják meg ilyenkor, a férfi sosem hibás ezért - sem.
2019. aug. 29. 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert úgy akarja csinálni a dolgait, ahogy neki tetszik, ès nem úgy, ahogy mások mondják. A párod, nem utasítgathatod, mit hogyan csináljon.

Felteszem elèg sokmindenbe bele szólsz, ès már elege van ebből, azèrt is jelentette ki, azt, amit.

Inkább magadon gondolkodj el, mennyire jogosak a kèrèseid, vagy inkább mennyire felesleges b..ztatás, illetve te hajlandó vagy-e kompromisszumra, vagy csak tőle várod el.

2019. aug. 29. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!