Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rajtakaptam többször is a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam többször is a feleségem, hogy rajzfilmet néz egyedül. Nem kínos ez egy kicsit negyvenen felül? F50 N45

Figyelt kérdés

2019. aug. 12. 17:37
1 2 3 4 5
 11/43 Noblesse Oblige ***** válasza:
97%
Én rongyosra néztem az összes Disney vhs kazettám... de a mai napig mese rajongó vagyok. Jobban szeretem mint a sima filmeket.
2019. aug. 12. 17:51
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Ha anyátok köztöt nézne, vagy híradót, az jobb lenne?
2019. aug. 12. 17:58
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki....lélekben még sokàig lesz fiatal. Mit àrthat ? - felszabadult, jó kedvet okoz.
2019. aug. 12. 18:04
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem kínos. Sok rajz v. animációs film jobb/szórakoztatóbb/szellemesebb mint sok egyéb film v. műsor.
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
nem kínos, más is néz, de nem azért nem kínos.
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Mitől lenne kínosabb mint egy horrort nézni? :D nem mindegy? Bármilyen hihetetlen a meséket nem csak gyerekek nézik :D
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

A Jégkorszak például tipikusan olyan animációs film(széria), ami tartalmaz annyi mögöttes mondanivalót, hogy egy felnőtt ember számára is értékes legyen, ez egyébként általában igaz a többi Pixar és Disney filmre is.

A Hanna-Barbera művek pedig egyszerűen klasszikusok... igaz, az újabb Tom és Jerry filmek az elődökhöz képest elég silányak (ugyanaz a bőr, gyenge történetvezetéssel), de például a Tom és Jerry a moziban egy kimondottan szívhez szóló alkotás...

Ezekben a rajzfilmekben van érték, csak meg kell látni.

18/43 anonim ***** válasza:
100%

Meg persze a magyarok... Mézga-szériák, Kérem a következőt ("Dr.Bubó") és persze a Gusztáv (mindhárom tele van felnőtt humorral, különösen a "Bubó")

2019. aug. 12. 18:06
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Én a férjemmel szoktam, jellemzően Disney klasszikusokat gyerekkorunkból, pl. az Oroszlánkirályt, Mulant, Herkulest... stb. simán újranéztük együtt. Az újabb, animációs szériából a Merida az egyik nagy kedvenc, de többet is lecsekkoltuk. A mostani “újragondolt” Disney-kből az Aladdin a tuti, vagy egy órát dumáltunk/elemztük utána, tök jó volt. Nem értem, mi a baj ezzel...
2019. aug. 12. 18:12
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Az a kínos, hogy egy ilyen beszűkült agyú vénember a férje... Miért lenne gáz már felnőttként rajzfilmet nézni? A legtöbben vannak elrejtett tartalmak, amit csak bizonyos kor felett értesz meg, ez nyilván szándékos, hogy a felnőttek is élvezzék a rajzfilmeket. Megjegyzem, nagyon sokban egyébként (Pixar különösen) elég mély lelkizős témákról is szó van, ami felnőttként is megérint.

Szerintem nincs korhatár rajzfilmekhez, amíg élvezi, addig nézze boldogan.

2019. aug. 12. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!