Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rólatok is mindig lehúzza a párotok a takarót?
Figyelt kérdés
Olyan idegesító, külön takarózni nem akar merthogy az neki rossz érzés, mintha nem is lennénk együtt. Pedig úgyis össze lehet bújni.
Rohadtul idegesít hogy mindig lehúzza rólam a takarót, úgy belefojtanám :D
2019. aug. 8. 21:51
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, lányok!
2019. aug. 8. 22:39
12/18 anonim válasza:
Külön takarónk van, ha összebújunk, àtfedésben van a kettő, így félálomban széthúzódva is jut mindenkinek. Néha így is lerántjuk egymásról, ha rosszat fogunk meg (általában én, aztán hallgatom egy hétig :'D), de némi álmos morgolódás után megtalálja mindenki a magáèt. :)
13/18 anonim válasza:
Nem mert nincs párom, és takaró nélkül alszom. :D
14/18 Derwer válasza:
:D
Ez még csak a kezdet barátom.
Évek óta övé a két személyes paplan én meg egy pléddel alszok. :p
15/18 anonim válasza:
Komolyan mondom, inkább együtt se aludnék valakivel, ha egy közös takarót kéne használnunk. :D Én nem rendeltetésszerűen használom a takarót, hanem saját technikámmal magamra csavarom.
Nálunk inkább az szokott lenni a gond, hogy a párom takarója is rajtam köt ki éjszaka, én meg arra ébredek, hogy megsülök és tocsogok a saját levemben. :D
16/18 A kérdező kommentje:
Igen, a párom is magára csavarja, miután rólam lehúzta :D Szóval képtelenség visszahúzni,de megpróbáljuk ezt a két takaró fedésben dolgot, remélem az neki is jólesz
2019. aug. 9. 10:08
17/18 anonim válasza:
Külön takarót használunk, sokkal praktikusabb. Eleve más a hőérzetünk, én még 27 fokban is téli paplannal takarózok, ő meg a lehető legvékonyabb pléddel, és nincs is vita abból, hogy ki húzza le kiről. Természetesen kényszerültünk már úgy aludni vendégségben, hogy egy takarón osztoztunk, ott én szedtem le róla.
18/18 anonim válasza:
Az "átfedéses" módszer jó. Vagy lefekvéskor bújjatok össze egy takaró alatt, te meg készíts magad mellé egy másikat, amit később magadra terítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!