Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy összeköltözési láz?
Azt vettem észre hogy a legtöbben már 18-19 évesen együtt élnek. Miért jó ez? Az én barátnőm is folyton ezt súlykolja de én még 5 hónap után nem állok készen erre. Ő is már 18 évesen együtt lakott az exével.
Miért jó ez? Arról nem is beszélve hogy mindenki Budapesten akar élni...
Én is 18évesen költöztem össze a barátnõmmel. Rengeteg érv van mellette. Olcsóbb, nem kell mamahotelben élni, önàllósodhatsz, együtt élhetsz a szerelmeddel (jobb esetben)
Sokkal szabadabb így a kapcsolat, nem vagytok idõhöz kötve. Ja és még egy apróság: ez az élet rendje.
Önállóságra nevel ami nem baj,tapasztalatokat szerez,sokan egyetemre mennek vagy dolgozni ami miatt költözni igyis ugyis kell,akkor meg már párral jobb mint egyedül!
Sokkkal jobb mint mikor egy 27 éves kollegám Nemtudott felbontani egy konzervet pl 🤣 És ez teljesen komoly...
Egyrészt, az albérlet egyedül drága, közösen olcsóbb.
Másrészt, kiemelném a sokszor beteges, együttélésre alkalmatlan szülőket. Tőlük is sokan megakarnak szabadulni, hogy normálisabban éljenek.
"Ő is már 18 évesen együtt lakott az exével."
Gondolom ő igazi pasi volt nem kisgyerek mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!