Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi ez a nagy összeköltözési láz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy összeköltözési láz?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy a legtöbben már 18-19 évesen együtt élnek. Miért jó ez? Az én barátnőm is folyton ezt súlykolja de én még 5 hónap után nem állok készen erre. Ő is már 18 évesen együtt lakott az exével.

Miért jó ez? Arról nem is beszélve hogy mindenki Budapesten akar élni...

2019. aug. 2. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Én is 18évesen költöztem össze a barátnõmmel. Rengeteg érv van mellette. Olcsóbb, nem kell mamahotelben élni, önàllósodhatsz, együtt élhetsz a szerelmeddel (jobb esetben)

Sokkal szabadabb így a kapcsolat, nem vagytok idõhöz kötve. Ja és még egy apróság: ez az élet rendje.

2019. aug. 2. 08:40
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Önállóságra nevel ami nem baj,tapasztalatokat szerez,sokan egyetemre mennek vagy dolgozni ami miatt költözni igyis ugyis kell,akkor meg már párral jobb mint egyedül!

Sokkkal jobb mint mikor egy 27 éves kollegám Nemtudott felbontani egy konzervet pl 🤣 És ez teljesen komoly...

2019. aug. 2. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem hülyeség. Most tegyük fel van egy 18 éves ha már dolgozik akkor az összes pénzét a drága albérletre költené szinte ha összeköltözne valakivel. Vagy ha nem dolgozik akkor meg anyuci pénzét költené. Ellenben azok akik otthon laknak a szülőknél, egy csomó pénzt megspórolnak és tudnak gyűjteni saját lakásra. De nyilván akinek muszáj albérletbe vagy koliba költözni mert netán más városba tanul tovább az oké mert az muszáj. De sokkan azzal akarnak komolyabbnak tűnni hogy elköltöznek és így elmondhatják másoknak hogy ők bizony már nem a szülőknél laknak.
2019. aug. 2. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, az albérlet egyedül drága, közösen olcsóbb.

Másrészt, kiemelném a sokszor beteges, együttélésre alkalmatlan szülőket. Tőlük is sokan megakarnak szabadulni, hogy normálisabban éljenek.

2019. aug. 2. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

"Ő is már 18 évesen együtt lakott az exével."

Gondolom ő igazi pasi volt nem kisgyerek mint te...

2019. aug. 2. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert manapság egy szülő képtelen úgy felnevelni egy gyereket, hogy az ne akarjon az első adandó alkalommal elmenni otthonról.
2019. aug. 5. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyban függ az élethelyzettől. Miért jó? Ha egyetemre mennek, már is csak a költségek felét kell kigazdálkodni és legalább időben kiderül, ha nem működik. :)
2019. aug. 6. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!