Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a viselkedés elfogadható egy férfi részéről?

Figyelt kérdés

Szóval mindez ismerkedési fázisban történik. Az a jellemző hogy megkérdőjelezi amit mondok vagy mindenbe beleköt. Ezen kívül sokszor lekezelő megjegyzéseket tesz. Példák: Ha mesélek egy történetet akkor beleköt a részletekbe, vagy el sem hiszi amit mondok (pedig igaz). Olyan is volt, hogy degradáló dolgokat mond, pl. a hangomat szólta le, vagy a képességeimre tesz negatív megjegyzést.

Tudom, hogy van, akinek ez elogadható még de nekem már sok, bár nem agresszíven hanem inkább flegma stílusban tálalja. Mi a véleményetek? Lehet ezt valahogy kezelni?

2019. júl. 22. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne kezelni????? Elköszönsz, hátat fordítasz és elballagsz örökre.
2019. júl. 22. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Majd a szerelmed megváltoztatja! (Szarkazmus)

Nem tudom a jobbik, vagy a rosszabbik agresszor ez a pasi, de hogy a hülyébbik fajta, az biztos. Az okosabbak az ismerkedési fázisban rajonganak.

Elvileg a kapcsolat kezdetén mindenki a legszebb/legjobb oldalát mutatja, ha ennek a gyökérnek ez a legjobb, akkor inkább hagyd a francba.

Vagy az is lehet, hogy PUA.

2019. júl. 22. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Lapát.

Ez ennél csak rosszabb lesz.

2019. júl. 23. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!