Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a viselkedés elfogadható egy férfi részéről?
Szóval mindez ismerkedési fázisban történik. Az a jellemző hogy megkérdőjelezi amit mondok vagy mindenbe beleköt. Ezen kívül sokszor lekezelő megjegyzéseket tesz. Példák: Ha mesélek egy történetet akkor beleköt a részletekbe, vagy el sem hiszi amit mondok (pedig igaz). Olyan is volt, hogy degradáló dolgokat mond, pl. a hangomat szólta le, vagy a képességeimre tesz negatív megjegyzést.
Tudom, hogy van, akinek ez elogadható még de nekem már sok, bár nem agresszíven hanem inkább flegma stílusban tálalja. Mi a véleményetek? Lehet ezt valahogy kezelni?
Majd a szerelmed megváltoztatja! (Szarkazmus)
Nem tudom a jobbik, vagy a rosszabbik agresszor ez a pasi, de hogy a hülyébbik fajta, az biztos. Az okosabbak az ismerkedési fázisban rajonganak.
Elvileg a kapcsolat kezdetén mindenki a legszebb/legjobb oldalát mutatja, ha ennek a gyökérnek ez a legjobb, akkor inkább hagyd a francba.
Vagy az is lehet, hogy PUA.
Lapát.
Ez ennél csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!