Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire korrekt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire korrekt viselkedés volt ez tőle?

Figyelt kérdés
Én (női oldal) nem fogyasztok alkoholt egyáltalán, ennek egyrészt van egy egészségügyi oldala is, amiért nem ajánlott, másrészt meg saját akaratom is, hogy nem kérek. Egy társasággal voltunk együtt szórakozni a párommal. Ő viszont folyamatosan ivott az este folyamán, miközben engem szó szerint le se sz*rt. Mindenkivel baromkodott, alig bírt magával, én meg csak lestem, mivel tök idegen volt a társaság is, ráadásul még ő is magamra hagyott végig. Szörnyen kellemetlenül éreztem magam végig. Mit gondoltok, mennyire fair viselkedés ez? Megjegyzem, nem tizenévesek vagyunk már...

2019. júl. 22. 16:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mert ez egy közös programnak indult.
2019. júl. 22. 17:00
 12/17 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt bár szerintem ez nem lényeg.
2019. júl. 22. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

De igen, normális esetben ez opció, de általában ez az opció ittasan eltűnik bizonyos embereknél. Én is az a fajta vagyok/voltam, hogy számomra van a vanpia és a nincspia, ezért sok éve az van, hogy nincs pia. Nem döntötték el helyettem, sajnos a barátod helyett sem tudják.

33/f

2019. júl. 22. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért kérdeztem, hogy mióta, mert abból kiderült volna, hogy ez-e az első/rendszeres-e...
2019. júl. 22. 17:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem jár el rendszeresen úgy a haverokkal sűrűn na de ha megy akkor ugyanaz van mindig...
2019. júl. 22. 17:10
 16/17 anonim ***** válasza:
80%

Ha ez tényleg nem gyakori nála,akkor bele kellene férjen egy kis lazítás :) légy kicist engedékenyebb

Ha minden másban oké ettől az egy két alkalomból mikor ki ereszti a gőzt nem lesz rossz ember

2019. júl. 22. 17:30
 17/17 anonim ***** válasza:
70%

Ha nem rendszeres akkor téged miért zavar , H itt ott jól érzi magát ? Azért mert te nem tudod jól érezni magad alkohol nélkül sem az nem az ő hibája.

Ő nem bohóc h téged szórakoztasson. Találd fel magad te is aztán ne nyavajogj mert jól merte magát érezni. Az alkoholtól meg az ő feje fog fájni.

2019. júl. 22. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!