Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire korrekt viselkedés volt ez tőle?
De igen, normális esetben ez opció, de általában ez az opció ittasan eltűnik bizonyos embereknél. Én is az a fajta vagyok/voltam, hogy számomra van a vanpia és a nincspia, ezért sok éve az van, hogy nincs pia. Nem döntötték el helyettem, sajnos a barátod helyett sem tudják.
33/f
Ha ez tényleg nem gyakori nála,akkor bele kellene férjen egy kis lazítás :) légy kicist engedékenyebb
Ha minden másban oké ettől az egy két alkalomból mikor ki ereszti a gőzt nem lesz rossz ember
Ha nem rendszeres akkor téged miért zavar , H itt ott jól érzi magát ? Azért mert te nem tudod jól érezni magad alkohol nélkül sem az nem az ő hibája.
Ő nem bohóc h téged szórakoztasson. Találd fel magad te is aztán ne nyavajogj mert jól merte magát érezni. Az alkoholtól meg az ő feje fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!