Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire korrekt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire korrekt viselkedés volt ez tőle?

Figyelt kérdés
Én (női oldal) nem fogyasztok alkoholt egyáltalán, ennek egyrészt van egy egészségügyi oldala is, amiért nem ajánlott, másrészt meg saját akaratom is, hogy nem kérek. Egy társasággal voltunk együtt szórakozni a párommal. Ő viszont folyamatosan ivott az este folyamán, miközben engem szó szerint le se sz*rt. Mindenkivel baromkodott, alig bírt magával, én meg csak lestem, mivel tök idegen volt a társaság is, ráadásul még ő is magamra hagyott végig. Szörnyen kellemetlenül éreztem magam végig. Mit gondoltok, mennyire fair viselkedés ez? Megjegyzem, nem tizenévesek vagyunk már...

2019. júl. 22. 16:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Az alkohol fogyasztás hogy jön ide? Megesküdött, hogy sosem fog inni? Mert ha nem, akkor ne kérd számon, nincs értelme.

Ha az zavar, hogy nem foglalkozott veled, annak meg semmi köze az alkoholhoz.

2019. júl. 22. 16:23
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Elmondod neki, hogy szarul esett és legközelebb kihagyod ezeket a programokat, ennyi.
2019. júl. 22. 16:27
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem fogadott meg ilyet és de: van köze. A vlt zavaró hogy nem vete figyelembe hogy én hogy érzem magam egész este. Elvolt a maga világába hogy ő jól szórakozik és kész.
2019. júl. 22. 16:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Mintha egy kertipartyt szemlélnél a kerítés túloldalán az utcáról ugye ? Neked persze, feltűnnek, mert zsizsegnek, de téged egyedül nem zsizsegve a képletes utcán ácsorogva nehéz kiszúrni. Vagy "bemászol" és csatlakozol vagy csinálsz saját programot. Ittasak, más passzban vannak, mint te józanul.

33/f

2019. júl. 22. 16:40
 5/17 A kérdező kommentje:
Olyasmi ja. Csak mivle tudja hogy én nem iszok majd azért szerintem nem kellett volna tljes részgre inni magát.
2019. júl. 22. 16:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Így szokták. Hacsak nem átmeneti, hogy egyáltalán nem iszol, akkor szerintem ilyenkor tényleg csinálj külön programot. Vagy ha van lehetőség rá, hogy egyenként találkozol velük józanul, aztán úgy haverkodtok össze, akkor ezek a bulik már annyiban könnyebbek lesznek, hogy "csapattag" vagy, onnan már csak azt kell tudnod kezelni, hogy a józannak fura a részeg.

33/f

2019. júl. 22. 16:51
 7/17 A kérdező kommentje:
Egyébként az nemis opcio hogy valaki csak mértékkel igyon? Nem vagyok én alkohl ellenes ne érts félre csak ennyi idösen már lehet tudni hol az ember szintje amennyit bír és amennyit nem
2019. júl. 22. 16:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy elvolt a többiekkel és nem veled foglalkozott teljesen rendben van. Sose értettem azokat a párokat, akik elmennek szórakozni és közben állandóan egymással foglalkoznak, ezért aztán tök felesleges volt kimozdulniuk, maradhattak volna otthon. Te mit csináltál, hogy jól érezd magad? Odamentél emberekhez, beszélgettél velük vagy a sarokban ülve vártad, hogy a párod megszervezze az estédet? Nyilván ha előre megkérted, hogy ne igyon sokat aznap este vagy hogy szórakoztasson téged, az megint egy más tészta, de arról nem tehet, hogy TE úgy döntöttél, hogy nem iszol. Legközelebb egyszerűen hagyd ki ezeket a programokat, ha ennyire zavar, vagy előre kérd meg, hogy figyeljen oda, ne utólag duzzogj.
2019. júl. 22. 16:56
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem állandó dolog, hogy részegre issza magát, akkor ez egy semmi. Mióta vagytok együtt?
2019. júl. 22. 16:59
 10/17 anonim ***** válasza:
95%

Hát közöld vele, hogy akkor este elég szarul néztél ki apukám.

Ha van némi EQ-ja, akkor jön azért a szégyenérzet és lehet legközelebb jobban odafigyel.

2019. júl. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!