Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy azért nem akar tőlem semmit mert kevés lájk van a profilképemen?
Figyelt kérdés
Olyan jól indult a kapcsolatotunk, de mióta visszajelölt Facebookon mintha kicserélték volna.2019. júl. 21. 20:49
2/6 anonim válasza:
Jó vagy. Legalább nevethettem...
3/6 anonim válasza:
😭😭😭 Ez olyan szomorú. Nyár van, buli van, te meg itt bas2od a rezet ezen a szép estén és kamu kérdést írsz ki.
4/6 anonim válasza:
nekem ezt mondta egy luvnya :D
Kevés lájk, kevés ismerős és ez olyan "parás":D
Aznap este pont szartam egyet, és esküszöm, életemben nem könnyebbültem meg mint akkor a wc-n. Olyan kábelt fektettem mint a nabucco gázvezeték:D
27f
5/6 anonim válasza:
Igen lehetséges sajnos 😏
Próbálj meg több làjkot gyűjteni hátha jobb lesz 🤣
6/6 anonim válasza:
Inkabb megforditanam,azert van keves like a profilkepeden,mert nem akar toled senki semmit :D
Egyebkeeent,valami koze van hozza.marmint ha en facebookon nezelodok,es egy csaj kepein 10-20-30 like van,akkor elkezdek gyanakodni hogy vajon mi nem stimmelhet vele.
Egy normalis(ertsd kulsore is es nem pszichiatriai eset) csajert azert tolonganak az urak,es ezt kifejezik like formajaban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!