Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban ezeket mire véljem?
Van egy srác,akivel fél éve ismerkedtem össze egy buliban,majd nála kötöttem ki,mert nagyon padlóra vágott valaki és végleg el szerettem volna felejteni az illetőt. Legnagyobb megdöbbenésemre elkérte az elérhetőségemet. Keresett is,de rögtön tisztázta is,hogy nem igér semmi komolyat és nem szeretné,hogy újra sérüljek,ezért nem kötelez semmire sem,nem kell sokáig se húznom.Én kértem az elején,hogy amíg ez a dolog fent áll,addig mással ne találkozzon,én se ismerkedek addig másokkal. Neheztelt ezért,szerinte ehhez nincs közöm és tuti,hogy csak azért utalok erre,hogy legyen kifogásom arra,hogy ne találkozzak többet vele,meg neki bántó az,hogy szerintem ő összevissza mindenkit megfektet.(tavasszal elvileg csak velem volt) neten végig sokat beszélgettünk.Végül csak pár alkalommal futottunk össze,mert furcsán viselkedett,én meg nem szerettem volna,ha ezek miatt újabb csalódásom legyen.
Kézfogás,arc simogatása és puszilgatása. Rákérdezés,hogy testvérem mit szól a dologhoz és szüleim tudnak e róla,hogy a találkozót miatta várom e vagy csak a dolog miatt. Állandó dicséreteket kaptam és sok figyelmességet. Sajnos az utolsó találkozásunk előtt volt egy vitánk,ami miatt lezártam ezt a kapcsolatot vele(nyár végéig húztam volna max.ki,utána újra kerestem volna egy normális kapcsolatot,ezt ő is tudta,beszéltem vele,hogy lassan újra tudnék valakihez kötődni,stb.)
Pár nappal a vita után bocsánatot kértem tőle,hogy ne haragudjon rám,ha esetleg kicsit keményebb voltam vele(elég feszült időszaka volt mindkettőnknek,több hónapja nem is találkoztunk). Válasza az volt,hogy ő nem haragszim rám egy picit se és ha szeretnék,akkor nyugodtan beszélhetek vele személyesen is,kerít rá alkalmat.
Fertőzés veszélye miatt. Ezt a legelején tisztáztuk is. Utána egyszer szóba jött,hogy részegen mit csinált és jobb,ha nem gondolok bele a múltjába ilyen téren.
Emberileg élveztem a társaságát,jókat beszélgettünk,meghallgatott,érdeklődött.
Egyszer már finoman jeleztem neki,hogy komolyabb kapcsolatot is el tudnék képzelni és félek,hogy érezni fogok iránta. Erre a válasza az volt,hogy ebbe ne vigyek érzelmeket,ez nem erre való. De utána még jobban elkezdett félreérthetően viselkedni. Azért is tettem fel ezt a kérdést,hogy vajon mi állhat a háttérben. Mert a fiúval egyszer már beszéltem,sok tapasztalatom pedig nincsen e téren.
Ha adódik lehetőségem komoly kapcsolatra,akkor nem utasítanám vissza. De egyelőre nem szerettem volna újabb csalódásnak kitenni magamat,mert elég rossz időszakom volt.
Én 22,ő 26.
Nem kell a beetetés,önálló döntésem volt.Jobb lett volna,ha semmi kétértelmű dolgot nem visz bele,mert akkor nem végeztem volna vele.
Azért nem ő lép, mert nálad a labda.
Összevesztél vele, aztán mikor bocsánatot kértél, akkor felajánlotta, hogy találkoztatok.
Nem tudom, mi lesz vagy mi lett ebből, de engem ez nagyon zavar:
Én kértem az elején,hogy amíg ez a dolog fent áll,addig mással ne találkozzon,én se ismerkedek addig másokkal. Neheztelt ezért,szerinte ehhez nincs közöm és tuti,hogy csak azért utalok erre,hogy legyen kifogásom arra,hogy ne találkozzak többet vele,meg neki bántó az,hogy szerintem ő összevissza mindenkit megfektet.
Nincs közöd ahhoz, hogy másokkal lefekszik-e...
Kifogásod arra, hogy ne találkozz vele többet... ennyire bízik benned és a nőkben...
Bántó az, hogy szerinte ő összevissza mindenkit megfektet... csodálkozik azok után, hogy Nincs közöd ahhoz, hogy másokkal lefekszik-e...
Nem ismerem őt, de ő sem saját magát.
Ki tudja, mi van az ő fejében, talán már meg is van a válasz. Talán csak félt, ki tudja mitől. Talán csak egy komoly kapcsolattól :)
Így végigolvasva talán épp tőled fél, mert te komoly kapcsolatot keresel, miközben ott áll előtted valaki, aki szintén azt keres. Veled.
Sok boldogságot kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!