Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el rengeteg nő hogy saját lakásom legyen meg jól fizető állásom, miközben ők az anyukájukkal élnek és még jól sem keresnek?
A válasz egyszerű, nézd meg hogyan működik a természetben mindez. A nő a befogadó. Ha te bemész egy lakásba, akkor oda a tulaj fog beengedni. Ha akar. A férfiakat a szaporodási ösztön hajtja, a nőket meg a genetikai minőség. Most leegyszerűsítettem a képletet, de ez a lényeg, a többi már csak civilizációs maszlag.
A nők azzal párosodnak, akik a legjobbat, legtöbbet, legszebbet mutatják, akár csak az állatvilágban. Ez egy tudatalatti kód.
Az meg hiú ábránd, hogy csak legyen valakim, mert egyedül annyira rossz. Elmondom, hogy egy sz*r kapcsolat 100X rosszabb mint a magány. Sőt, az sincs kőbe vésve, hogy egy párkapcsolaton belül kielégülsz, a párod odáig lesz érted. Ebben a magyar roncs társadalomban szerinted mekkora az arány a házasságokon/párkapcsolatokon belüli társas magánynak? El ne hidd már a kirakatot, amit sokan nyomatnak! Mennyi házasságot láttam már, amik álomkapcsolatnak voltak kikiáltva, aztán amikor meg borult a bili, kiderült hogy a színfalak mögött semmi sem volt.
Ha idegesítő vagy, akkor mondjuk változz meg. Kezdetnek tiszteld a nőket. Talán nem elhasznált punci? Na menj te a .....
Egy egyedül élő, saját magát eltartó nő
Jobban keresek, mint Magyarország 90%-a mégsincs saját lakásom, mert jobban megéri jelenleg a pénzt állampapírban tartani, mint túlárazott ingatanokba fektetni, amik néhány éven belül elveszítik az értékük felét. Ugyanígy kocsim sincs, mert, ha megnézem, hogy 5 ev alatt egy 6 milliós kocsin bukok 5-6 milliót, akkor nem akkora biznisz a dolog.
Azonban nekem sosem volt bajom a csajozással, akkor sem, amikor egyetemistaként szoctámból, és diákhitelből éltem. Szerintem téged fejben, lélekben kellene összerakni, mert egy negatív ember mindenkit taszítani fog.
Hááát...talán lehet köze ahoz is, hogy te 28 vagy, és ennyi idősen más 10 év munkaviszonyt és egy megtakarítást fel tud mutatni, nem csak egy évtizednyi alkoholizmust.
Akiket meg te hajtasz, azok a 16-18 éves őzikék/pamacsok, akik még az érettségin se jutottak túl, és teljesen normális, hogy a szülei tartják el.
Neeem?
Mert de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!