Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 21 évesen becsuszik a gyerek de nincs meg a megfelelő anyagi háttér de úgy döntünk megtartjuk és nem abortuszra megyünk? 21/F
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 18:21
1/16 anonim válasza:
Ha fel tudjátok nevelni tisztességesen, nélkülözés nélkül, felelős szülőkként, akkor nem gáz.
Más esetben nem javaslom.
2/16 anonim válasza:
Anyagi háttér? Hülyeség! Ha van pénz kajára, akkor már ok. Kapjátok a támogatást is. No para.
3/16 anonim válasza:
Mit adtok majd a gyereknek enni? Hogyan öltöztetitek fel? Hol fogtok lakni? Van szülői segítség? Dolgoztok mind a ketten? Képesek vagytok felnevelni szeretetben őt és inkább mindenben az ő érdekét nézitek és nem a tiéteket? (Pl. inkább azt a keveset is ráköltitek és nem magatokra)
5/16 anonim válasza:
Én ennél sokkal durvább helyzetben vállaltam a fiamat. Hadd ne az ő élete legyen már az ár az én szexuális életemnek. Azóta már 25 éves. Van mellette egy rakás tesója. Ugyanattól a férfitól. Akivel azóta is együtt vagyunk. Saját házban. Két kocsival. Szülői segítség nem volt. Én tanultam. Stb. :)
A gyerek élete általában a kedves szülők kényelmének az oltárán vérzik el. Szó szerint.
6/16 anonim válasza:
Tenyleg masok velemenye a fontos? Dontottetek, van meg par honapotok, hogy javitsatok a helyzeteteken.
7/16 anonim válasza:
végül is csak egy életről van szó, nyugodtan bízd ránk a kérdést
8/16 anonim válasza:
Kik azok a felkegyelmuek, akik szerint ennyire egyontetuen szar a valaszom? Mit kellett volna irnom azon kivul, hogy kezdjenek el penzt szerezni, ha mar igy dontottek? Legyszi bokjetek ki mi a felreeetes targya, rendkivuli modon erdekel, hogy egy ennyire praktikus es itelettol mentes valaszban megis mi kivetni valot talalt a nagyerdemu.
9/16 anonim válasza:
Egy darabig nem lesz gond, de fiatalak vagytok. A pénztelenség meg fogja enni a kapcsolatot, aztán szét fogtok menni.
10/16 anonim válasza:
Utolsó!
Egy akár tudatosan elvetetett baba is megterheli a kapcsolatot. Lehet ,hogy pont a gyerek születése a komoly felelősség mellett energiákat is felszabadít, amivel a nehézségek leküzdhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!