Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Bejön ez a férfi? Jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Bejön ez a férfi? Jól néz ki?

Figyelt kérdés
[link]

2019. júl. 20. 10:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Emlékszem rá kiskoromból a telenovellából. :D

Sosem tetszett, nem is szépfiús szerintem. Nem néz ki rosszul egyáltalán, de valamiért nem fogott meg. De lehet elfogult vagyok, mert gonoszként emlékszem rá. :DD

2019. júl. 20. 14:17
 22/28 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Kb igy nezett ki az exem.

Hozzatennem, hogy a magas, szoke skandinav ferfiak az eseteim.

Vagyis a legtobb esetben nem szamit, hogy mi az esetem papiron. Az szamit, hogy hogyan erzem magam vele.

Szoval attol, hogy bejon ez a ferfi a kepen, attol meg nem biztos, hogy jo kapcsolatunk lenne. Es attol, hogy valakit jokepunek talalok, az meg nem azt jelenti, hogy vonzodom is hozza.

Az a ferfi aki rendben van a fejeben, az talal maganak baratnot. Aki nincs rendben az masokat fog hibaztatni a sajat sikertelensege miatt.

2019. júl. 20. 14:18
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Szivecskem, mellettem van ferfi, akit szeretek is, es ha ilyen jol ismersz akkor tudhatod, hogy az ideologiai karantentol nem szoktam megijedni. :) Aki akarmilyen-gyulolonek belyegez az elso hozzam intezett kommentjeben annak a szellemi szinvonala nem ut meg egy alap tarsalgasi szintet.
2019. júl. 20. 14:23
 24/28 anonim ***** válasza:
Rövid hajjal bejön.
2019. júl. 23. 20:53
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem inkabb a pasisabb pasik az eseteim

50. Masodperctöl

Ha vki tudja a nevét szivesen venném, mert a kommentekben csak a csajt istenitik alatta, pedig a pàlmát a srac viszi szerintem

[link]

2019. júl. 23. 20:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekem bejön. :) Nem mondanám, hogy nem tudok mostantól nélküle élni, hogy megismertem, viszont azért az ágyamból nem rúgnám ki, ha odatévedne... ;) Kíváncsi vagyok, hogy a kis cuki pofija mellett tud is vajon valamit az ágyban... ;) Köszi az ismertetést, nekem jó fantázaalap... ;) (de mintha ezzel a véleményemmel egyedül lennék... de sebaj :D )
2019. aug. 1. 01:59
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nyálas, a markánsabb fickók az eseteim.
2019. aug. 2. 09:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Bejön. Számomra kimondottan férfias. A mosolya nagyon szép!
2019. szept. 11. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!