Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejön ez a férfi? Jól néz ki?
Emlékszem rá kiskoromból a telenovellából. :D
Sosem tetszett, nem is szépfiús szerintem. Nem néz ki rosszul egyáltalán, de valamiért nem fogott meg. De lehet elfogult vagyok, mert gonoszként emlékszem rá. :DD
Kb igy nezett ki az exem.
Hozzatennem, hogy a magas, szoke skandinav ferfiak az eseteim.
Vagyis a legtobb esetben nem szamit, hogy mi az esetem papiron. Az szamit, hogy hogyan erzem magam vele.
Szoval attol, hogy bejon ez a ferfi a kepen, attol meg nem biztos, hogy jo kapcsolatunk lenne. Es attol, hogy valakit jokepunek talalok, az meg nem azt jelenti, hogy vonzodom is hozza.
Az a ferfi aki rendben van a fejeben, az talal maganak baratnot. Aki nincs rendben az masokat fog hibaztatni a sajat sikertelensege miatt.
Nekem inkabb a pasisabb pasik az eseteim
50. Masodperctöl
Ha vki tudja a nevét szivesen venném, mert a kommentekben csak a csajt istenitik alatta, pedig a pàlmát a srac viszi szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!