Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól, nőktők is kérdezem, hogy amikor a férfi puszit ad a nő különböző testrészeire, melyik puszi mit jelent? Lent pontosítok.
Ezek érdekelnek:
- orr hegyére adott puszi
- nemi szervre adott puszi
- fülpuszi / fülrágás
Azért kérdem, mert a számat sose puszilja meg, nincs szájrapuszi. Csak csók.
Arcomat se puszilja.
Homlokom tetejét se. Kézfejemet is csak elvétve.
Csókolózás van elég.
A puszi kb. bárhová szimplán a szeretetet fejezi ki (nálunk még a nemiszervre adott puszi is).
Ha nem ad puszit, az lehet csak azért van, mert még az elején vagytok, és még nincsen mélyebb kötődés, szeretet, csak nemi vágy, és/vagy kezdődő szerelem.
De van olyan, aki alapból nem ilyen pusziszkodós fajta (alapból én sem vagyok az, utálom a rokonok/barátok kötelező puszival köszöntését - csak a férjemmel szeretem, na lehet, h a párod még kapcsolatban sem), nála valszeg nem jelent semmit a hiánya.
Igen, vannak ezek a sablonok, hogy mi mit jelent...
A helyzet az, hogy igen, aki ismeri és követi ezeket a szimbólumokat, annál meghatározható, hogy melyik puszinak mi a jelentősége.
Amúgy meg egyiknek sincs kőbe vésett jelentése. Egyéni ízlés és szokás kérdése, a szerelem nem egy szerep, amit játszani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!