Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 nőből hány hagyja magának az oralis szexet?
Én nő vagyok, sajnos elég kevés pasi csinálja pedig én igénylem. A mostani pasimnak megmondtam, hogy ha nem csinálja, akkor én sem fogom őneki.
Megpróbálom megmagyarázni : amikor nyalja a csiklóm, közben az ujjával játszik de csak finoman a hüvelyemben. Az orgazmus olyan, hogy le sem tudom írni, annyira jó, százszor jobb, mintha csak sima szex lenne. Még magamnak sem tudom ennyire jól csinálni.
Edesisten gyere le!
Kerdesedre a valasz az öt.
Oké,köszi csajok! Érdekes h a férfiak nem nagyon nyilatkoznak erre a kérdésre.Csak szeretném tudni a választ,h mi az igazság.Akkor nem gyakori ez h a férfiak csinaljak? Vagy nem igenyli minden nő?
Ha keritek a pasitol mi a reakcio vagy kifogas? Finnyasok?
Amugy ezen jót rohogtem aki azt írta ha ő nem kapja ő se fogja csinalni a pasinak!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!