Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ti is ilyen helyzetben, hogy nem tudtátok eldönteni mi legyen?
Van egy lány aki allatamjárt 4 osztállyal általános suliba.
Összefutottunk nemrég egy fesztiválon , beszélgettünk egy jót. Eddigis beszélgettem vele csak nem úgy. Mostanában többbször is találkoztunk . Szivesen összejönnék vele , csak hát ismerem hogy milyen. Most hogy nyár van a legtöbb napja abból áll hogy bulizik vagy házibuliba van. Az instagram sztorijai is csak ebből állnak . Jó én is járok meg stb de nem erről szól az egész nyaram.
Amúgy igen,de ez meg nagyon nem.Te dolgozol ,valszeg idősebb vagy,máshogy értékeled a bulizással eltöltött időt.Ez nagyon zavar,ahogy látom.De reménykedsz,hogy minêl többen írják ez nem gond.Viszont Te vagy a lényeg,neked baj.
Amùgy meg lehet találkoztatok többször,de azt,hogy ennyit bulizik,azt írtad az instagramján láttad.Akkor ismerd meg rendesen,hívd el randizni.Utálni fogod,hogy iskola időben is hétvégente buli van.De lehet nem,és lehet nem is igaz.Próba szerencse
11: Persze, miért ne.
Ha nincsen gondom semmi, minden meg van oldva, akkor csak regenerálódnék én is.
Háromszor kérdeztem, de egyszer sem mondtad meg, mi ezzel a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!