Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már ti is ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ti is ilyen helyzetben, hogy nem tudtátok eldönteni mi legyen?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki allatamjárt 4 osztállyal általános suliba.

Összefutottunk nemrég egy fesztiválon , beszélgettünk egy jót. Eddigis beszélgettem vele csak nem úgy. Mostanában többbször is találkoztunk . Szivesen összejönnék vele , csak hát ismerem hogy milyen. Most hogy nyár van a legtöbb napja abból áll hogy bulizik vagy házibuliba van. Az instagram sztorijai is csak ebből állnak . Jó én is járok meg stb de nem erről szól az egész nyaram.

2019. júl. 17. 22:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nincs különbség , de akkor se csak a bulizásbol áll az élet . Te is végig buliznád az egész nyarat ?
2019. júl. 17. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem jön be ez neked,akkor min gondolkodsz?Olyan jó nő külsőre,hogy kihagyhatatlan?Te magad írod,hogy nem felel meg,akkor mégis min agyalsz?
2019. júl. 17. 22:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom el dönteni , amúgy megfelel . Ez most így kicsit viccesen hangzik.
2019. júl. 17. 22:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Amúgy igen,de ez meg nagyon nem.Te dolgozol ,valszeg idősebb vagy,máshogy értékeled a bulizással eltöltött időt.Ez nagyon zavar,ahogy látom.De reménykedsz,hogy minêl többen írják ez nem gond.Viszont Te vagy a lényeg,neked baj.

Amùgy meg lehet találkoztatok többször,de azt,hogy ennyit bulizik,azt írtad az instagramján láttad.Akkor ismerd meg rendesen,hívd el randizni.Utálni fogod,hogy iskola időben is hétvégente buli van.De lehet nem,és lehet nem is igaz.Próba szerencse

2019. júl. 17. 22:40
 15/17 anonim ***** válasza:
A saját példámból kiindulva attól még hogy ezzel van tele az insta sztorija nem biztos hogy csakis ebből áll a nyara/élete :D Én is egyetemre járok, mellette dolgozok, most nyáron pedig valóban járok fesztiválokra, bulizok csomót, esténként szinte csak a barátaimmal vagyok, nappal szakmai gyakorlatozok. Egy kis kikapcs jár neki is, szerintem adj neki esélyt
2019. júl. 17. 23:35
 16/17 anonim ***** válasza:

11: Persze, miért ne.

Ha nincsen gondom semmi, minden meg van oldva, akkor csak regenerálódnék én is.

Háromszor kérdeztem, de egyszer sem mondtad meg, mi ezzel a bajod.

2019. júl. 18. 00:47
 17/17 anonim ***** válasza:
11: Különben 10-15 napja értek véget az egyetemi vizsgák, szóval nem tudom, milyen EGÉSZ NYÁRról beszélsz...
2019. júl. 18. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!