Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Elvjárátok hogy a leendő pasikátoknak legyen saját lakása meg jó autója? Nektek van?
Autót nem várok el. Saját lakást sem, de azt igen, hogy ne a szüleivel éljen.
Nekem úgy van lakásom, hogy anyu meghalt, megörököltük a nővéremmel, én lakok benne, és fizetek neki fél lakásnyi bérleti díjat.
Nem és nem.
Most közösen dolgozunk a ház-projekten. Kocsija van, de jobban örülnék ha nem lenne.
25 évesek vagyunk.
N
42-es vagyok
Én azt se várom el, hogy a szülőktől külön éljen.
Idegenekkel borzalmas élni (volt részem benne, inkább mennék a híd alá), egyedül pedig a jelenlegi ingatlanhelyzetben óriási pénzpazarlás.
Majdnem az összes ismerősöm úgy tud(ott) összeköltözni a párjával, hogy az egyikük szüleinél (jó esetben tetőtérben vagy külön bejáratú hátsó épületben tudtak kialakítani saját külön lakást, rosszabb esetben a konyha meg a fürdő közös, de ez van).
Most átmenetileg mi is a párom szüleinél lakunk jobb híján. Ha albiba mennénk, akkor örökre lemondhatnánk a saját lakásról.
Értelemszerűen. De én még mindig előbb vállalnám, hogy csak egy szobánk van, mint a többi opciót.
Lakásom van, szüleimnek köszönhetően, autóm nincs, de még jogsim se.
Egyiket se várom el senkitől, egyetemistákkal ismerkedem, szóval eléggé irreális elvárás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!