Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Elvjárátok hogy a leendő pasikátoknak legyen saját lakása meg jó autója? Nektek van?
De ez nem hiszem, hogy így lenne, hogy a kisugárzás olyan sokat számítana. Rendkívül ostoba, lassú embereknek is van sikere, pedig szélsőségesen ostobák és kétlem, hogy ez olyan "vonzó kisugárzást" eredményezne.
Autóm van, saját lakás nincs,albérletben vagyok
Egyiket sem várom el,nem Ez számít konkrétan de az h dolgozzon rendesen,legyen keresete az alap.
Még egyszer szájbarágósan leírom annak a szerencsétlennek az esetét, aki nem értette, miért nem kellett a nőknek 30 fölött.
1. Az anyja tartotta el.
2. Nem dolgozott => Semmilyen jövedelme nem volt, így haza sem adott semmit.
Leírom szájbarágósan az exem esetét is.
1. Huszonévesen is dolgozott már.
2. Az anyja le volt százalékolva betegség miatt.
3. Ő a jövedelméből eltartotta kettőjüket, nem a beteg anyjától várta el, hogy kinyalja a hátsóját (az apja már nem élt, amikor megismertem). Nem azért adott haza, mert elvárták, hanem azért, mert szükség volt arra, hogy dolgozzon és meg tudjanak élni.
Én sem várom el, bár nekem mindkettő van.
30 felett azért már más lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!