Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kell keresni egy normális nőhöz?
Oké, hogy százszor meg lett már kérdezve, de az elmúlt két napban végképp túl lett tárgyalva a téma. Lapozzunki már..
"Közös programok" - kinek mire van igénye
"Közös albérlet" - nézd meg ingatlanos oldalon, mennyiért mennek albik a környéken
Most erre mit lehet mondani?
A lényeg legyen pénzed programokra,meg igen külön lakni alap,ha elmúltàl 25 èves.
Az meg,hogy milyen programokra legyen ez attól milyen típusú milyen a nő.
A normális egy elég tág kifejezés.
Ahogy látom, akkor lakhatási költségek nem relevánsak annyira (legalább ezeket már tudod), szóval inkább a programokba, kirándulásokba fektetett manit kéne saccolni.
Tegyük fel, hétvégente kirándulás, vagy hasonló program, hétközben meg 5 napra 0,5 mozi, 3 vacsi, meg 1 kocsmázás.
A kirándulást nem tudom megmondani, nagyon függ tőle, hogy merre mentek, szállást, stb, kocsi megléte.
0,5 mozi: kéthetente egy, kb 2500 az egyhétre eső része.
3vacsi: ha szerettek együtt enni, itt az is benne van, hogy akár valamelyikőtök is főzhet, vagy közösen btw.
Helye válogatja, de 3 vacsit ki lehet hozni 15k körül, simán.
1 kocsmázás: igény esetén persze, illetve, hogy ki mekkora alkoholista, illetve társasággal mentek-e. 1héten szerintem ez megoldható max 5000-8000-ből.
Ez így összesítve hetente 24k magassága, leszámítva a kirándulást.
Ha minimumot nézzük, akkor pedig: 15k körül.
És teljes költséget számoltam mindenütt, ha megosztjátok, akkor pikkpakk kényelmesebb a dolog anyagilag.
Miért 0% a válaszom?
A közös program nem mindegy, hogy vadkempingezés, kártyázás a kertben, skydiving Dubaiban vagy heti 3 mozi.
Albérlet meg 50 és 500 között bármennyi lehet, attól függ, hol él a kérdező, és milyen lakást szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!