Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ugyanazt a közös képet kirakni profilképnek facebookra egy párnak vagy csak én tartom annak? 26/F
Én spec sose ertettem egy profilkepen minek 2 embernek rajta lenni. Nincs azzal bajom ha egy par kozos kepet tesz fel, de valahogy az hogy a párod profilkepén is ketten legyetek nekem már valahogy túl sok. Szubjektiv vélemény.
Mintha annyira muszáj lenne online mutogatni hogy egy ők egy pár.
Szerintem felesleges, meg ha mindkettőt ismerem, kicsit zavaró, hogy ugyanaz a kép.
Amúgy borító képnek is ki lehet tenni. Úgy megvan, hogy közös, de mégse a profilkép. Vagy abból a sorozatból lehet választani egy másik képet. Az egyiken mondjuk ölelitek egymást, a másikon meg csak vigyorogtok, mint a telitök. Esetleg meg is cserélitek, hogy ki melyik oldalt van.
Nem gáz, de annyira felesleges. Igazából attól függ mi a motiváció mögötte. Én akiket ismerek ott mindenhol az van, hogy az asszony ráparancsolt, hogy rakjon ki közös képet mert amúgy simán flörtölget mással a pasi (vagy fordított nemekkel ugyan ez). Tehát egyfajta tűzfalnak használják külső nyomásra a közös képet.
De mondjuk nekünk van olyan képünk amit nagyon nagyon szeretünk és emiatt simán kiraknánk. Nem azért mert közös hanem mert tényleg baromi jó kép. De én ezzel úgy vagyok, hogy ha a főnököm vagy egy cég megnézi mondjuk a facebook profilom akkor ne a párommal közös kép legyen már a profilképem. Ilyen esetekben tényleg baromi ciki és úgy kb nulla komolyságot sugároz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!