Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenne értelme egyáltalán vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne értelme egyáltalán vele randizni?

Figyelt kérdés
Nem találkoztunk még személyesen. De nem igazán látom úgy hogy érdekelném. Rám ír hogy szia, mi újság, de a legtöbbször inkább csak én kérdezek. Viszont azt volt kedves magától leírni, hogy ő nem féltékeny típus, ha az exe ránézett egy pasira, ő nem lett féltékeny rá egyáltalán. Sőt ha én ránéznék bárkire is, rám se lenne az, mert ő nem ilyen beállítottságú. Meg hogy őt elhagyta az exe 4 év után, de hogy talpra állt. Őt nem zavarná ha az exemről őriznék a szobámban emléktárgyakat. Viszont azt furcsa módon megossza hogy hol jár, még képet is küld róla. Meg hogy az exének miket vett azt is leírja magától, amikor csak úgy felmerült egy téma. Sokszor irigylem ezeket az exeket, hogy azoknak a segge ki volt nyalva, irántam meg senki nem érdeklődik.
2019. júl. 14. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha még nem találkoztatok akkor mire fel fogalmazódott meg benned ez a kérdés??

Illetve fontos lenne tudjuk hogy ő akar e veled egyáltalán találkozni,beszéltetek már erről?

2019. júl. 14. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta szeretne. De én csak leírtam eddig mikről beszéltünk neten.
2019. júl. 14. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne...

Nálam is volt a red flag, amikor az exéről beszélt, csak figyelmen kívül hagytam. Ha akkor nem foglalkozok vele, megkímélem magam 3 év depressziótól.

2019. júl. 14. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mast csinalni mint varni türelmesen vagy rakerdezel.

Amit meg érdemes megfigyelni, hogy ki-hányszor ír ra a masikra. Nagyon nem mindegy.

Nem tudom mennyire kell neked kerdezned, en szemely szerint elég hamar feladom ha valakibol úgy kell kicsikarni a normál folyékony csetelest

2019. júl. 14. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem az ilyeneket,akik az exükről beszélnek egyfolytában,es szinte többet tudok meg az exről,mint magáról az emberről,akivel beszélek.Nem terapeuta vagyok,hanem ismerkednék.
2019. júl. 15. 04:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, én is mindig olyan csajokkal akadok össze akik maximum két szóban hajlandóak válaszolni, illetve nem is érdeklődnek ha én nem szólok hozzájuk. Ez sajnos ilyen...
2019. júl. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!