Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon kedves férfiak valóban taszítóak?
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 00:31
21/25 anonim válasza:
#20-as,mintha csak N.-ről írtad volna.
22/25 anonim válasza:
Az én férjem is ilyen. Mézes mázas, nyálas,
De nagyon aljas ám.
23/25 anonim válasza:
Nem.
Azok a férfiak taszítóak, akik azt hiszik magukról, hogy kedvesek, pedig valójában hisztis kisfiúk, akik rögtön elhordják minden mocsoknak a nőket, amint visszautasítják a közeledésüket.
24/25 anonim válasza:
Bár tapasztaltam ilyet is többek közt, de nem állítanám, hogy minden mézes-mázas, kedves férfira igaz lenne, hogy gyanús, titkon aljas lenne vagy bármi negatívum.
Vannak olyan férfi ismerōseim, akikrōl nem hinném, hogy bármi gond lenne velük, egyszerūen csak fárasztó a tùlzott kedvességük vagy nyomulásuk... de szerencsére eltudják fogadni a visszautasítást is, így nincs baj velük.
25/25 anonim válasza:
Nekem nem a kedvességgel van bajom, hanem a "nagyon kedvessel". Ugyanúgy ahogy az önbizalom vonzó, de a túlzott önbizalom nem, ahogyan a határozottság vonzó, de az akaratos makacsság nem, ahogyan az intelligencia vonzó, de a tudálékosság nem stb. A túlzások semmiből sem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!