Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfinak egy éve még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak egy éve még tetszettem, akkor nagy valószínűséggel tetszem neki most is?

Figyelt kérdés
Nem volt rajtam azóta szinte semmi változás, ha ez számít.
2019. júl. 12. 15:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam meg magam, csak nem találkoztunk, vagyis szinte alig.
2019. júl. 12. 16:42
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Én nem a szerint gondolok egy nőre, hogy csak a külseje alapján milyen
2019. júl. 12. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
5%

Ezt nem lehet tudni. Bár én lány vagyok, de pl 1 éve ilyenkor aki(k) tetszett(ek), ma már nem akarnék tőlük semmit. Attól is függ, milyen életszakaszban van, ha sokat változik, akkor az ízlése is változik. Plusz, lehet azóta már rég összejött valakivel, vagy más kiszemeltje lett.

De persze ugyanúgy megvan az esély rá, higy igen, tetszel még neki. Szóval szerintem 50-50%.

2019. júl. 12. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Mi volt az a negatív dolog? Nem mindegy. Lehet, hogy leírtad magad vele. Mondjuk, az is elmond mindent, hogy azóta alig találkoztatok. A tetszés meg nem jelenti azt, hogy kell is.
2019. júl. 12. 17:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Valszeg még most is megdugna, igen.
2019. júl. 12. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!