Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnevette magát most kiröhögött, agy ennyire tetszettem neki?
Ma buszoztam és ült tőlem ~1,5m re egy lány szemezgettünk de aztán hát kb elröhögte magát. Na jó nem röhögés de nem csak sima mosoly volt, hanem ez a széles vigyorgás plusz félre nézett de tényleg azért nevetés szerű volt. De ez ment egész sokáig néha össze akadt a tekintetünk, néha megint csak elröhögi magát. Aztán átült máshova mert ott sütött a nap de attól még folyton hátra nézegetett engem keresve. De komolyan nem vágom, hogy most vajon röhögött rajtam hogy hogy néz ki ez a hülye vagy tényleg ennyire bejöttem neki?
Rólam azt kell tudni, hogy eléggé "selyemfiú" vagyok. Magas vékony de izmos, és az a kategória akit sokan csak "leb..ziznak" mert annyira odafigyelek az öltözködésre a hajamra stb. De attól még simán ki tudom nézni, hogy kiröhögött. :D Mert én pont az vagyok hogy bizonyos nők nyálukat csorgatják rám, bizonyos nők meg semmibe se néznek hogy mennyire "b..zis" már.
#2 +1
Szeeintem is zavarba hoztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!